måndag 23 april 2007

Vilken hjälp jag har fått..


Jag bad om hjälp med att få till en räknare på min blogg och både Lotten och Lisa hjälpte mig och guidade mig vidare. Det tackar jag så mycket för (niger och bugar). Så enkelt det kan vara. Jag är van att köra pannan blodig och "försöka själv" (alla med tvååringar vet vad jag menar :)) men det behövde jag inte göra nu. VICTORY!
Helgen har varit relativt lugn och mysig. Lite fotboll å lite musik på lördagkväll och jobb söndag natt. Läxläsning med barnen i dag och det är alltid skönt efteråt.:). Nu måste jag ila vidare och hämta yngsten från en kompis Ha en fin kväll och tack för alla fina kommentarer. Boken är den som ligger på köksbordet just nu och läses vid luncherna mina. Många fina tips.

10 kommentarer:

Sofie sa...

Då kanske du kan guida mig?? *ler* Har också själv försökt skaffa en räknare men utan resultat. Förstår mig inte riktigt på hur man gör :)

Vildängel sa...

*haha* även utan två-åringar hemma vet man hur det är. ;)

Barbro sa...

Det är en kanonbok, en liten bibel för trädgårdsfetischister (finns sådana?) som mig. Glömde säga att jag nu lagt upp dig som länk på min sida....hoppas ok!

eva sa...

Vad bra att man kan hjälpas åt ! Jag måste få lite hjälp att hotta upp min blogg lite...nåt foto eller nåt roligare bakgrund eller så...måste anlita sonens sambo tror jag minsann...

Din nya blogg blev jättefin men jag har lite svårt att se det som är nästan självlysande grönt...typ länkar mm. Vet inte om det bara är mitt synfel eller...???

Hoppas du får en fin och lugn natt på jobbet...visst jobbar du också ikväll ? Sonen skulle då det...

KRAM EVA

Liza sa...

Den boken är min "Bibel" när det gäller trädgård.. finns hur många tips som helst! Bra köp!
Kram!/Liza

Mariakoden sa...

En räknare lär jag aldrig få.....eller det har jag nog när jag loggar in.....
Sov gott !!
Kram från mig!!!

Mariakoden sa...

hallå...kommer mina kommentarer med eller......????

LoX sa...

Den boken är så bra!

Hemma på landet sa...

Kram till dig. Stina

Victotia sa...

Det är ju tisdag idag! Du brukar ju alltid ha nån fyndig/rolig/smart bild!

Ha det bra!