fredag 11 maj 2007

Rastlös och trött..


Hur går det i hop? Ja,inte vet jag men så är det. Jag har jobbat natt och borde ha sovit mer än jag har gjort men det är stört omöjligt. Så vad gör jag. Far en sväng till min favoritsecondhandbutik och hittar där ett nummer av Drömhem och trädgård för 1 :- som jag köper. Träffar där en kär vän och hennes son(hej,hej A och lilla O) som jag pratar med en liten stund. Har äntligen fått ner penseerna som jag köpte förra veckan i krukor på altanen. Inte roligt väder att vara ute i så det är skönt att gå in igen. BRRRrrr. Väntar nu på ett syskonbarn som ska komma och hälsa på oss i helgen. Jag ska hämta henne klockan sex på busstationen. Det ser jag fram emot. Fotbollscup i helgen och retreat på söndag. Så det ser lovande ut. Hoppas att vädret är fint. Nu ska min man och yngsta sonen åka på badhuset. Äldste sonen åker med en kompis och hans föräldrar till ett annat badhus. Jag blir kvar hemma och ska hoppa (nåja,lägga mig =))i badkaret. Lugnt och skönt och förhoppningsvis somnar jag en stund efter det. Middag och sedan ska vi nog se på talang 2007. Har aldrig sett det förr så det blir säkert trevligt. Hoppas att ni får en skön kväll. Kramar..


Uppdatering; Jag glömde ju att nämna att jag har vunnit en auktion på Tradera i dag. Första gången för mig. Det är en Stig Lindberg skål med mönstret Berså. Jag älskar det och detta blir min första Stig Lindberg grej. Vad jag vet i alla fall. Kul!

14 kommentarer:

MO sa...

Grattis till vinsten. Hoppas att du får ett skönt bad, trevlig helg, kram Maria

vildängel sa...

Vackra penseér - har något liknande jag. :)

tina sa...

Ååå vad roligt med vinsten...gillar Stig Lindbergs saker!!! Ha det gott!!
Kram !

Karin sa...

Jättefin skål. Alltid kul att få något fint hem till sig. Stig Lindberg har gjort mycket fina saker och tyger.

Lisa sa...

grattis till vinsten! Älskar Stig Lindberg grjor! Här har du en samlare..fast inte i såna jättemängder utan det droppar in nån pryl nu och då...själv väntar jag på mitt Stig Lindberg-tyg jag har beställt..fast det verkar ta sin tid..och jag som längtar så..ha en trevlig kväll, själva ska hela morgondagen (lördagen) ängnas åt tjejernas balettavslutning..(*pust*)/kramar

eva sa...

GRATTIS till den vakra skålen ! Läckra grejer som det kommit från Stig Lindberg...

Ha en fin helg !

JÄTTEKRAM EVA

Sofie sa...

Penseer är alltid lika vackra :) Längtar till mina frön (penseer), som hunnit växa sig ganska stora nu, slår ut.. hihi!

Kul att du vann en auktion!! Skålen var helt underbar.

Trevlig helg! Kram /Sofie

Mariakoden sa...

Kul att du fyndat på tradera!
Väntar med spänning på bild!!!!
Kram å trevlig helg!!!!!!!!!!!

tina sa...

Tittar in och säjer hej!!!!!!!!
Kram !
tina :)

Anna sa...

Stort grattis till den vunna bersåskålen! Vann mina två bersåmuggar på tradera för inte så länge sen. Tycket alldeles väldigt mycket om dem! Du får visa underverket sen :)

mrspitepalt sa...

TAck, å tack angående stolarna. Jag gillar dem mycket.

Å vad gäller det där inlägget, hm... det skrevs lite i stridens hetta så det kanske inte ska tas på alltför stort allvar. Jag är ju trots allt (snart) gift med en Pitebo =)

Mariakoden sa...

Var är du???

Hallåååååå???????

I Miss you!!!

Anonym sa...

Jag såg att du undrade vem som gjorde tavlorna på en bekants blogg. Det är jag som gör dom du kan gärna gå in på min blogg. www.konsthornan.blogg.se eller skicka ett mail konsthornan@yahoo.se

Mvh
Cissi

TiniTott sa...

Fin bild =) Vad roligt med auktionen, Grattis! Gjorde mitt första Stig Lindberg fynd på tradera jag med =)