fredag 25 maj 2007

Shopping i storstan

Jag har spenderat dagen med att handla mat, lite grejer till hemmet, vara till frisören med barnen och examenskläder till dem också. Åsså en tunika,leggings och och två tröjor till mig själv. Medan jag har gjort detta så har min man varit hemma och städat. Att få komma hem till ett välstädat hus är en skön känsla måste jag säga =). Jag önskar er en trevlig pingsthelg med bilder på en del av det jag köpt. Jag har köpt en egen Pappelina kopia och den är så fiiin. Cult design krukan Viola är hur fiin som helst den med. Kuddfodralen är köpta på EM. Överst är en bild på den fräna lampan jag köpte på "min" secondhandaffär för en tia. COOOLL! Jag jobbar i helgen så jag vet vad jag gör. Grattis till alla underbara mammor där ute. Nu njuter vi av vår dag!

10 kommentarer:

Sofie sa...

Många fina saker, även i nedanstående inlägg :) Ni har ju det så fint hemma! Trevlig helg på dig med! Kram /Sofie

Stina sa...

Härliga inköp du gjort! =) Och vad härligt att få komma hem till ett nystädat hem! =) Hoppas du får en bra helg och att du blir ordentligt firad på söndag. Kram

eva sa...

Har också varit in till staden och shoppat idag...och hittade kläder till mig...DIREKT !!! Brukar inte hitta nåt så fort...då man har storlek större finns det inte alltid så mycket, men KappAhl har mycket !
Kläder och skor och en skjorta till maken mmm

Ha en fin jobbarhelg och en härlig MorsDag !

JÄTTEKRAM EVA

Vicke sa...

Vad mycket fina saker du shoppat!
Hoppas du får en jättebra jobbarhelg:)

Karin sa...

Vad fiiiina saker! Gillar särskilt mattan (vart har du köpte den?), gardinen och krukan. Det var kanske nästan allt :)... Trevlig pingst!

Mariakoden sa...

Såg dig inte i Luleå...=( Visst skulle du dit idag?
Jag missade alla inredn butiker...eller orkade inte rättare sagt!
Köpte trosor å nåra Toppar...

Ha en bra vecka...ses sen!!!
Kram!!

tina sa...

Men oj vad du har hittat fina saker!! Vad nycket du hunnit med....måste också ta en runda till stan för att fixa det sista inför konfiramationen nästa helg, och studenten helgen efter....Kram på dej!!
Tina :)

TiniTott sa...

Så mycket snyggt du hittat. Och lampan är ju supercool!

Anna sa...

Det var värst vad mycket fint du handlat :)

Ange sa...

vart köpte du mattan? supersnygg!
ha en trevlig kväll!

hej hej