fredag 18 maj 2007

Sol,sol,sol...

och det är så härligt. Jag var ute på en morgonpromenad i morse och det kändes nästan som sommar. Fåglarna sjöng, träden har börjat bli gröna, hammarslag hördes av en man som höll på att byta panel på huset. Saknades bara skrattande, lekande barn från nån pool eller badstrand. Jag kunde t.o.m knäppa upp fleecejackan. Jag och mina barn har varit och hälsat på min syster och hennes familj. De står på en camping under helgen. Satt och pratade med henne och lapade sol medans barnen lekte i lekparken och var ute och gick med systerns hund. ÅHHH, så ljuvlig denna dag har varit och den är ju inte slut än =). Var en sväng och gick inne i Luleå. Pojkarna åt på en hamburgerrestaurang medans jag gick runt i de närmaste affärerna. Jag är inte så förtjust i maten som de serverar där men i dag gjorde jag ett undantag för dem och lät de äta där. Mannen ,han har jobbat i dag medan vi har njutit och fröjdat oss.
Jag hittade denna sång hos Mindi och den är så rolig. Den förgyllde en redan bra dag. Hoppas att ni har det lugnt och bra. Nu ska jag hälsa på alla.

9 kommentarer:

Mindi sa...

Ja visst var texten bra. ;)
Trevligt med en ny blogg-bekantskap. :))

Ha en riktigt skön helg!

Kram kram

M I N D I

Karin sa...

Låter som en bra dag. Skönt att vi i norr också kan få njuta lite av sol och värme. Ha en bra kväll!

Hemma på landet sa...

Tack detsamma goa du! Kram Stina

Anonym sa...

Tack, vad glad jag blir!

Nu kommer jag fastna i din blogg med, verkar vara i min smak!

Mvh Angelica

Victoria sa...

Härligt att du haft en bra dag!
Du får se mellan fingrarna på att grabbarna ätit hamburgare... du fick ju kolla i affärer medans. Ändamålet helgar medlen...hehe.

Natti!

Anna sa...

Tänk att lite sol kan göra så gott!
Var också ute och promenerade i det fina vädret imorse :)

Lisa sa...

åsså regnar det! IGEN!! vi får precis som du säjer, vara tacksam för dagen igår som faktiskt hade sol! idag är det en spännande dag, flickorna ska på audition för trolltagen..så håll tummarna!

MO sa...

Låter som en mysig dag. Visst kan vissa ljud få en att ascossiera till tex. sommaren, när någon klipper gräs, spikar, grillos mm. Härliga tider, fast här har det regnat....Tack för gratulationen, kram Maria

Liza sa...

Härlig dag igår med sol.. dessvärre trist idag! Men nu är ju solen här igen!!
Kanske blir det vår tillslut!
Ruggigt med älgar så nära - gillar mest Hälge som du vet och håller sig stilla tack och lov!
Fortsatt skön helg!
Liza