måndag 2 juli 2007

Dagens inköp


I dag har familjen varit i Luleå på en halvdagstur.Jag gick på min favoritaffär Fina rum och hittade ett nytt överdrag till strykbrädan och det var välbehövligt. Se på före och efter bilderna så förstår ni vad jag menar. Nu kanske jag börjar köpa kläder som man stryker också :-). Kläder till yngste och äldsta hittade jag på Åhlens och en tunika till mig själv på Vero Moda. Kudden köpte jag på Village för 199:-.Äldsten har fått den till sitt rum. Nu är det en lugn hemmakväll som hägrar efter kalasande med 5-åringen som fyller år i dag.Hon fick en ponny med tillhörande docka och blev så nöjd. En bra dag sammanfattningsvis.Ha det bäst!

7 kommentarer:

Karin sa...

Härligt överdrag till strykbrädan. Jag brukar köpa något tyg jag gillar och bara häfta fast med häftpistol, enkelt. Kramar!!

Sofie sa...

Fina inköp! Du hittar så många snygga kläder :) Tycker aldrig jag hittar nåt. Strykbrädan blev toppenbra med nytt klädsel.

Kram! /Sofie

Lisa(Lisasbibliotek.blogg.se) sa...

Fina inköp! Har spanat på en kudde från Village (Serholts)med hus på...passar så bra till tavlan med hus på från Serholts men nu blir det till att hålla i börsen ett tag! Men kudden var vääldigt fin!*nattinatti*

Victoria sa...

Hehe.. är du nå nöjd att du ÄNTLIGEN får köpa flickgrejer??

Hoppas allt är bra annars.

Du undrade om min semester. Jag tror, och understryker att jag bara tror att det är den 15:e (aug. alltså) som jag börjar om. Så än är det lääänge kvar!

Strykbrädan blev snygg! En viss skillnad mot innan... övriga inköp från Luleåtrippen var också snygga. Men hur böfvelen ryms ni i bilen allihopa??

tina sa...

Finfina inköp!! Kul med en liten runda i affärer. Gillar den där kudden...och vad fin strykbrädan blev! Kram på dej!

MO sa...

Fint överdrag till strykbrädan, hoppas det gör strykningen roligare...Kudden var med kanonfin, gratta femåringen, ha de gott, kram

therre sa...

Hej och hå! En annan norrlänning som hittat hit! :) Ser att du bor i Piteå, där har jag också bott, men det börjar nu bli... 7 år sedan! :P

Fina Rum hade jättefina saker, synd att de stängt nu :/