onsdag 4 juli 2007

Och vinnaren är...

så klart allihop (se föregående inlägg) eftersom sakerna ligger utspridda och även att hyllorna är så nyuppsatta så sakerna har inte hittat sina rätta platser än :-). Den utlovade middagen (gulp,vad har jag nu gjort) får vi ta till hösten.....Faktiskt så skulle det vara kul med en bloggträff så vi är kanske flera som kan gå i hop och anordna en...Nån som nappar? Nu ska jag kasta mig på solstolen och fortsätta läsa Luftslottet som sprängdes innan lilleman vaknar från middagssovningen och mannen och tjejen kommer hem från Keramix och de äldsta lessnar på x-boxen. Det sista kommer aldrig att ske...-) Kram

7 kommentarer:

Lisa(lisasbibliotek.blogg.se) sa...

Jag tycker att jag jag borde ha vunnit för jag hade rätt hela tiden men det GICK INTE att kommentera hos dej*surar* så jag tycker också att jag borde få en middag hos dej....men det var en bra beskrivning av rent ialla fall! Kram på dej och vilken tur att det fungerar igen! och jag vill träffas fast jag vet inte om jag vågar.....

Karin sa...

Är den med i millenietriologin? Har lånat "Män som hatar kvinnor idag". Hoppas den är bra?

Maria-Jag blommar sa...

Hej! JAg läser samma bok som du (nej inte precis samma men samma...)

TiniTott sa...

Åh ja en bloggträff skulle faktiskt vara skoj tycker jag med. Kanske skulle slå till när det är någon skojig inredningsmässa eller nåt =)

Zassi sa...

Gomorron! Men du så mycket fint du shoppat :) Och en middag i Piteå! Tjohooo! Du?! Ska man ta med egna "remidjen" *fniss* Det enda jag kan på Pitemål, lärde mig det på Kreta för många år sen när jag träffade en Pitebo ;)
Ha en bra dag i solen/Kram

maria sa...

Tack för inlägget i vår gästbok. Jo, rent är fint. Fast ofta hos oss så är det svårt att få saker rena och sen hålla dem rena. Med 4 katter (varav 3 långhåriga) och en hund så känns det ofta som att jobba i motvind. När man städat och tvättat så är det bara att börja om igen. Alltid nån katt som kräks på mattan eller en hund med lortiga tassar som klafsar omkring på nymoppade golvet. Men man älskar ju de där lurvtussarna och den glada hunden :)

Maria-Jag blommar sa...

Såklart att du får länka till mig!
Kanske får vi se vad du målat vitt senare..?