tisdag 14 augusti 2007

Vad gör jag?

Jo,det är så att min dator har fått vatten hällt i sig och är på rep.Kommer hem om två veckor ungefär. Mina inlägg är inte många.Sönernas datorer är upptagna på kvällarna och det är ganska skönt för dem (och mig) att ha tid för sig själv en stund. Nu är de äldsta borta och fiskar med min man så då passar jag på att blogga.Jag LÄNGTAR till måndag när skolor och den ljuva vardagen är tillbaka. Jag börjar om att jobba på fredag och det känns helt okej.Nu ska huset grundstädas i stället för nödstädningarna som har gjorts under sommaren. Tur att det är perioder med ledighet så jag kan längta tillbaka till vardagen :-). Nu börjar lusten att pynta och pyssla hemma komma tillbaka. Jag har många fina tyger som jaG SKA SY GARDINER OCH DRAPERIER AV. sEN FICK JAG EN SÅN OTROLIG LÄNGTAN ATT BÖRJA JULPYNTA I AUGUSTI,MEN VAD VET INTREDNINGSLUSTEN OM ÅRSTIDER.iNGET.aTT SE iSAS NYA KOLLEKTION FÖR mORE OF sCANDINAVIA VÄCKTE RIKTIGT MYCKET PYNTLÄNGTAN.dEN ÄR SÅ FIN OCH DEN RÖDA FÄRGEN SKREK ÅT MIG.köp mig och använd mig!Nu blev det lite galet med stora och små bokstäver men det får vara så.Ha det bra och hoppas att det inte dröjer för länge innan jag börjar blogga om på allvar igen.Ha det gott!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Vi är två som ska storstäda i helgen. Det hinns bara inte med under sommaren...kram.

Karin sa...

Du är rolig du med blandning av bokstäver. Städa ordentligt åt mig med :)

Maria-Jag blommar sa...

Ja, jag längtar tills ditt blogg-allvar börjar om! Här är det stökigt all-the-time känns det som så här måste också städas!

Barbro sa...

Lustigt... en kompis sa det till mig idag, att hon skulle vilja börja köpa julklappar... JUL??? nämen, hallå!, det är sommar än... pleassse, kram hoppas du snart är tillbaka!!

Mariakoden sa...

Hoppas du e tillbax snart...
Vi väntar här på att din blogg ska bli fylld av nya inlägg....=)
Kram å ...gonatt!!!

Frida sa...

Vad roligt att du gillar Isas nya mönster!

Lisa/lisasbibliotek.blogg.se sa...

Hoppas att din dator kryar på sej snart! Jag älskar också isas nya kollektion jag vill ju ha ALLT, GENAST helst....kram, och hoppas vi hör av dej snart!

Mariakoden sa...

Klart du får vara med i min pensionärsklubb..Vill inte ha dig spökandes här hos oss...haha...=)
Tänk, nu har vi stökit igen...men det är rent iaf.....fast grejjer överallt! I morron handlar jag mer soppåsar!!!
ha det bra tjejen!!
Kram!

Mariakoden sa...

OLLE EKSELL heter han som gjort ögonkakao planschen!
Hittar du nån som är till salu så köp en till mig med så kommer jag med pengar!!!=)
Har letat efet den men näää...ingenstans finns den.....inte ens på Tradera...... Visst är den superfin!!!?????
Kommer inte ihåg vilken blogg det var.......!!!
Kram från mig!

Zassi sa...

Åh nej hemska tanke!! Hoppas datorn repar sig! Såg oxå Isas kollektion - mycket *vill ha* fanns där :)
Ha det bäst! Kramiz

Sofie sa...

Här är en till som knappt kan bärga sig för julen och allt som hör därtill! Vad tråkigt att datorn har lagt ner, tur det finns folk som vet hur dom ska/kan fixas. Ha det gött! Kram /Sofie

Mariakoden sa...

Så dumt att din dator är trasig...eller är det ett svepskäl?????=)
Du är bara lat å orkar inte blogga??!?!?!!?=)
Så synd att jag inte dumpade grejjerna hos dig... Såg på en blogg grejjer i ett inlägg....såna grejjer som vi kastat...(gulp)
Men det var inte nåt från din blogg!!!!!=)
Sov gott!!!
Kram!!//M

eva sa...

Hej på dig ! Det var ett tag sen...kul att äntligen få se dig irl i somras ! Synd bara att man alltid är något stressad när jag är på stan...
Men vi funderar på en liten bloggträff nångång i höst jag och vardagslyckans Liza...så då kanske man hinner med lite bättre !
Visst är det skönt när allt blir som vanligt igen ! Skulle också behöva storstäda men jag skulle gärna ta en städning som födelsedagspresent istället ! Måste tipsa maken om det fler gånger...hihi !
KRAM EVA