lördag 22 september 2007

Att skapa spänning..det är så kul.Men det som jag och Maria har träffats för är en sån enkel sak som en mycket speciell affisch.Som är skitsnygg.Jag har jagat ramar men inte hittat nån än.Har nån en 70*100 svart ram och bor i Piteå så köper jag den,om den inte kostar skjortan :-).Nu blir det till att kasta mig på soffan och bara softa efter en hektisk men kul dag.Vår nya Galleria verkar ha dragit så otroligt mycket folk till stan.Nu kryllar det av snygga trendiga människor.Inte för att det fanns några fula innan heller men...liksom Stockholm.Säger en norrlänning och låter bondig ;-).Jag såg att det har kommit ut böcker i tre band om Ulf Lundell av Måns Ivarsson.Här finns en artikel om det.Jag har lyssnat på Lundell sen jag var 12-13 år så den boken blir mitt nästa bokinköp.Jag tycker att det är intressant att läsa biografier.Människan bakom liksom..Boken heter "Vill du ha din frihet får du ta den".Lyssna på denna vackra låt!NU ska jag kasta mig i soffan.Babben Larssons humorprogram på ettan låter kul så det ska jag se.
Ha det bra

9 kommentarer:

Helena sa...

Har fortfarande inte fått tid över att besöka Gallerian på grund av en mycket hektisk helg, med en massa kalas! Men alla som varit dit säger att det är superfint! Kul också om Piteå blir lite trendigare! (-: För typ 10 år sedan hade jag en riktig Lundell period då jag läste de flesta av hans böcker-däremot har jag inte lyssnat så mycket på musiken.

Mariakoden sa...

.....åhlens kanske har ramar.....eller så blir det gallerix på måndag. För upp på väggen måste den snarast!!!
Vilken bra låt med Lundell!! Är uppväxt med hans musik men det är först nu när man lessnat på Winnerbäck jag upptäckt honom på rikitigt.....Tycker att Winnerbäck verkar rätt influerad av Lundell!!!!!
Ska bli kul att se din tavla sen....tror att den skulle passa såååå bra i erat kök!!!!!!
Kram o gonatt från en annan del av pite.......=)

/B sa...

Gallerix har det du söker. På min blogg (om du bläddrar bakåt)kan du se hur jag ramat _min_ Eksellplansch med gallerixram.
=)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Maria-Jag blommar sa...

Roligt med erat samköp av snyggaffischen! Jag skulle också vilja ha den affischen men har så mycket annat på väggarna så det vette katten om jag skulle ha någonstans att ha den...
Jag har läst mycket Ulf lundell och lyssnat på låtar...men det var ett tag sedan...

Mariakoden sa...

Läste din kommentar...hos vardagslycka ang "tant" å jag hade så rätt, min intuition stämde:efter att jag första gången när jag läste din blogg kände att du var en "TJEJ" (inte tant...)haha, som jag verkligen gillade!!!.. å så säger du så bra saker....För vissa föds som tanter o andra blir aldrig tanter!!! Jag har en kompis som är kring 46 (?) men hon kommer aldrig att bli tant!!!...medan vissa har varit tanter sen man gick gymnasiet...å var tanter tom på högstadiet......=(
Oj...kändes att det blev tjorvigt skriver men hör av dig om det är nåt som verkar oklart=)
...du får gärna höra av dig annars åxå....=)
kram o gonatt fr mig...jo jag ska gå å lägga mig snart...trött.....
ZZZZZZZZZzzzzzzzzzz

Mariakoden sa...

JA! Kom o läs hos mig!! Ska strax betala dom på nätet....485 kronor fattigare....Baara du inte blir allergisk av dom!
De var huuur trevliga som helst på design torget!!!!!
=)
Vi ses....Kram!

tina sa...

Hej där!!! Vad kul att träffa Maria IRL...ni verkar va så goa tjejer!!!! Den affischen ska jag nog beställa också...har inte vetat vart man kan beställa den..så maria gav mej länken!! Är också en Lundell-lyssnerska..hade ingen aning om böckerna om honom...tack för tipset!! Nu är det snart dax för soffan..favorithumorprogrammet Parlamentet och sen Mord i sinnet!! Ha det gott!! Kram!!!!!

Vicke sa...

Vad kul med ert IRL möte och det ska det även bli att få se era affischer uppe på väggen:)

Liza sa...

Börjar fatta att det handlar om en affisch??
Spännande!
KRAM!