fredag 14 september 2007

Jag har fått en ny dator!!!!!!!!!!

(ja,ja,ja, vi då)och nu bara älskar jag Elgiganten. Ägaren ringde upp min man och sa att vi kunde hämta en sprillans ny bärbar dator.Nu har jag tänkt att jag ska komma i gång med bloggandet på allvar och det känns så roligt.Precis som Maria skrev om att bli fast framför datorn i flera timmar,så är det för mig med. Jag är så glad för nu har min och min bloggkompis affisch kommit.Eller de är på Kvantum ännu men snart så har vi dem,kompis! Jag såg i Allt i hemmet (jag tror att det var den jag läste) att de hade gjort ett reportage hos Mari som har bloggen An angel at my table.Jättefina bilder och ett mysigt hem.Hon är en duktig fotograf också.
Jag är ledig i helgen och har kommit in i ett stadium av att "nu ska här rensas",men jag känner mig ganska trött efter två jobbnätter så jag får se hur det blir med det.Hjärnan vill en sak och kroppen en annan och i bland mötas de två :-). Jag har bokat en hotellnatt på ett av stadens hotell.Ägaren firade sina tuio år som ägare med att erbjuda gratis boende på hans hotell. Efter en telefonkö på en halvtimme kom jag äntligen fram och alla platser var slut! Men...de erbjöd samma sak helgen därpå pga att så många hade ringt och var intresserade och den natten bokade vi.En rolig grej för gratis är ju en sanning med modifikation.Maten och badet kostade ändå över 1000:-.Vilket jag absolut tycker att det är värt. Alla glädjeämnen och roliga tillfällen är värt så mycket mer. Sen planeras det visst för tjejfest på jobbet. En arbetskompis har spabad och har möjlighet att inhysa oss som är intresserade och det låter ju så härligt. Mat och bad och surr.Ja,tack! Jag ska försöka slumra en stund...efter jag har gått bloggrundan :-) och då kan ni väl ana att det kanske inte blir nån slummer för mig....Ha en underbar fredag!

3 kommentarer:

Liza sa...

Kul att du fått din nya dator så jag kan besök dig som förr!!! Nyfiken på din och Maris träff och affich. Hoppas på bloggträff i höst - ska träffa EVA snart och då får vi försöka snacka ihop oss! Skulle vara så roligt!
KRAM och vila allt du kan!

Victoria sa...

Haha... jag förstod väl att arbetsplatsens kvinnliga del skulle nappa på idén om en TJEJFEST! Så Kuuuuuuul!

Inte var det fel med en ny dator!
So now you´re in blogheaven?

Vi ses å hörs. Hälsa tavelköparen!
Jag är liiite avis på dig som får veta vem hon är. Man är ju hur nyfiken som helst.Hälsa maken också förstås. Å alla barna.
Ha en underbar helg.

TiniTott sa...

Det var inte illa med en ny dator, vad roligt! =) Och så skojigt med hotellnatten, vilken härlig idé. Ha en trevlig helg!