fredag 7 september 2007

Rösta på ISA

Gå in här och rösta på Isa Norman så att hon vinner Magmapriset.Vi måste stötta en sån begåvning från länet (gäller även utomsocknes ;-).Jag är urdålig på att uppdatera min blogg och så mycket om inredning kan jag inte påsta att den handlar om.Men det blir vad det blir och kanske den självdör men tiden tycks inte räcka till och jag måste/vill prioritera så att jag mår bra och att livet fungerar.Jag klarar inte stress och mår inte bra av det heller så det är verkligen lugna gatan här på min blogg.Ha en underbar helg!

4 kommentarer:

TiniTott sa...

Jag har självklart röstat, hoppas Isa vinner det är hon värd! Hoppas din blogg kommer finnas kvar för det är trevligt att kika in här tycker jag. Men blogga bara när du vill och får inspiration och ta paus däremellan =) Huvudsaken du själv mår bra och får den tid du behöver =)

Mariakoden sa...

Har just (eller i sommar rättare sagt) köpt 2 samlingsskivor med lundell...Jag är lite less Winnerbäck (men inte "om du lämnar mig nu") så Lundell får hoppa in i stället....De är ju rätt lika... (oj nu lär jag åka på däng.....;)
Kram!

Mariakoden sa...

Hej! Jag har mailat dig...hihi....*lycklig*
Kram!

Frida sa...

Hoppas hoppas att hon vinner!