måndag 8 oktober 2007

Ett lite seriösare inlägg


Ok,jag får be om ursäkt för mitt förra inlägg men jag kunde inte stoppa mig när jag hittade plast tänderna i en skrotlåda i köket.Men nu ställer jag in mig i ledet igen...var var jag?Ja,just det...inredning..Denna lampa tycker jag är underbar.Le klint Grande heter den.Men priset...oj,oj,oj 10998:-.Men det är härligt att drömma :)
I övrigt så har jag en jobbarperiod just nu och det finns inte så mycket tid till annat än det vardagliga.Inga inredningsprojekt som vi har dragit i gång men det finns saker som pockar på.Jag håller på att rensa ut lite möbler och andra småsaker som jag ska sälja på loppis.Sånt som jag inte har använd på ett tag har jag tänkt sälja för att kanske byta ut det till nåt annat.På loppis kan man ju alltid hitta saker till rätt pris så att jag har råd att byta då och då.Snart ger jag mig ut i spöregnet för att ta mig till jobbet.Ha en bra kväll!

4 kommentarer:

Liza sa...

Ha! Ha! Jag tyckte det var jättekul inlägget innan, alltså det med tänderna!!:D
Ha det så gott på jobbet!
KrAM!

Victoria sa...

Haha! Snygga tänder!

Jag såg en liknande lampa i nåt reklamblad idag, kan ha varit MIO eller EM.
Var 50 cm och kostade 498:-
Lite mer överkomligt...

Sofie sa...

Vilken läcker lampa!! Ja, tänderna var ju också "läckra", hihi! Finns ju många liknande lampor till betydligt bättre pris... vill ha för mig att Ellos har?? Loppis är alltid bra :) Man säljer och det känns lättat i hela kroppen... för att sen gå själv på loppis och handla en massa igen haha! Det som är charmen :) Kramar, Sofie.

Mariakoden sa...

Hallå!! En sån har jag, du såg rätt när den avspeglades i ögontavlan....
Fast jag betalde inte 10998kr för min;)
Den är jättetrist att damma av....plasten är så skör.......Den vill på att buckla sig....
Nu ska jag lägga mig i soffan å dricka te...
Ha det bäst!!
Kram!