måndag 15 oktober 2007

Helgen som var


har varit skön och rolig och så lite däremellan :-).Fredag drog familjen i samlad trupp till Pite havsbad för att bo en natt där på hotellet.Men vi började med äventyrsbad och bubbelpool och vattenrutschkaneåkning.Kul och intensivt.Minstingen slog hål i hakan och fick åka och sy igen såret med ett stygn.På morgonen när vi vaknade hade han lyckats få bort stygnet och jag och han åkte till akuten igen för omplåstring.Minstingen själv var helt oberörd inför både läkarbesök,fall och återbesök.Cool och avslappnad.Lördagen spenderade min äkta hälft och jag på Sunderby folkhögskola för att vara med på en föreläsning av Tony Bohman om konflikthantering och kommunikation.Intressant och så träffade jag nya och gamla bekanta och det gillar jag!Sen hem till Piit igen för middag och ombyte till tjejkväll med en del av tjejerna på jobbet.Vi var först hemma hos en av tjejerna med tjejsnack,spabad och sminkning framför spegeln :-).Mycket trevligt....och det gör jag gärna om igen!Valdino efter det.Härlig inredning och mycket folk.Tyvärr har jag svårt att föra samtal när det är så livligt runt omkring men jag kan ju alltid spana på alla snygga människor :)En värmestund på Karls källa en stund i väntan på att kön till Valdino skulle minska i snö(!)vädret.Efter den hektiska och roliga helgen kom min man hem med en blomma till mig!Jag halvlåg i soffan så det gick bra.Inga fall från hög höjd pga chocken;).Oj så skönt att ha ett hem och en familj som jag älskar och som älskar mig.Kan man bli lyckligare?

9 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

Låter som att ni lyckades knöka ihop många aktiviteter på en helg...men allt (utom hålet i hakan) lät ju roligt och trevligt så...jag förstår att du är lycklig, men kanske trött?!

Mariakoden sa...

Nämen stackarn.....=(
Det är ju jättefarligt att va på havsbadet!!!!
VI skulle ha fått ta ert rum i stället!!!!
Hoppas du hade kul ute i lördags.....Jag var ju som sagt inte IN på valdino.....Å det beror inte på att jag var FÖR FULL!!!
Snart ska jag sova!
Kram å gonatt!!!!!!!

Lisa/lisasbibliotek.blogg.se sa...

Hallå där! Undrar bara lite om ditt namn börjar på B??? om inte kan du ju hinta om nån annan ledtråd....är du syster till S? Säjer som du, kul med ett ansikte till bloggen...om jag nu gissat rätt?! Kram!

MO sa...

Vilken otur att slå sig så illa, men tur att han inte verkade för ledsen själv. Verkar som ni haft en alldeles underbar helg, kram

Lisa/lisasbibliotek.blogg.se sa...

Hey, bruden, så måste jag ju bara säja VAD SNYGG DU HAR BLIVT!!!!alltså - du blir ju bara snyggare med åren(inte för att du är gammal för det:))) du har ju blivit såååå smal!! kul att se dej!!! Bor ni fortfarande kvar? - i samma hus alltså....ha en bra vecka!

Hannele sa...

Hål i hakan hade vår också, som han drägglade på såret :)

Liza sa...

Stackars liten.. men han verkar vara en cool kille! Ni har hunnit med mycket kul under helgen ni också!
Ingenting betyder så mycket som familjen.. håller med till 100%!
KRAM!

Ellasmamma sa...

Nej, lyckligare blir man inte och det är ju bra, kärlek från de man älskar är det bästa som finns.

vildängel sa...

Låter som en himla bra helg, stygn och omplåstring till trots :) Och jag håller med dig - det är svårt att föra ett vettigt samtal när det är så livligt runt en som på en krog.....