tisdag 23 oktober 2007

Mattor och tygerI dag fick jag min nya ryamatta som jag har beställt från Ellos.Den är stor och fin och släpper inte garn som den som jag hade köpt tidigare från Rusta gjorde.Den är tillbakalämnad.
Jag har så många fina tyger som jag vill sy gardiner,kuddar och draperi utav men vad gör jag när jag inte får tummen ur för att lämna in min trasiga symaskin på rep.Den har stått så länge i ett skåp obrukbar och nu minns jag inte ens vad det är för fel på den.Nu i veckan ska jag försöka lämna in den för de som lagar finns inte så långt härifrån.Nu senast köpte jag det så fruktiga,härliga tyget Apelsin från Marimekko.Till handling alltså...Ha det gott tills vidare.

5 kommentarer:

Lisa/lisasbibliotek.blogg.se sa...

Det tyget är såå snyggt! Förresten, jag har tänkt fråga, vad blev det av den (ur-läckra) "städrocken" du köpte? Den var ju så fin, ha den som klänning vettja!(och gör alla som gillar Nanso gröna av avund, för den där är originalet!:)

Mariakoden sa...

Snyggt tyg...
Apropå tyg, funderat på att göra ett lapptäcke till sonen...du vet med MÄÄÄRKEES-tyger!!!!
En massa svenskt tenn tyg å annat....
Fast det låter så jobbigt......=(
Nu ska jag slagga......
Ha det bäst!!
K R A M !
Ps. Nu är det rätt städat.....he bara å kom förbi....

Karin sa...

Nu blev jag osäker på vilken matta jag ska köpa när du var så nöjd med din...

Maria-Jag blommar sa...

Det där tyget är så supersnyggt: Jag vill gärna se vad det blir sedan...

Malin sa...

Hej! Du behöver ju inte svara så "privat" som jag har gjort utan mer sådans som jag skrev , gillar inte att hålla i glasspinnanr tex, lite mintdre personlig. :) Jag kan tycka det är skänt att öppna mig lite så folk förstår en bätre. :)

Det där tyget är bara så härligt!! Har en handduk med det mänstret på.

Ha det jättebäst! =) Kram Malin (Inspiration&design)