onsdag 10 oktober 2007

Stringhyllan


I dag har jag gjort ett så fint fynd.Hittade en annons i Länsbladet ,tror jag att den heter,nån som sålde diverse 50-60 talssaker.Jag åkte dit och kvinnan hade så otroligt mycket i sitt hus som hon skulle göra sig av med.Både handarbeten och teakmöbler och annat som hon höll på at plocka ner från vinden.Hon både sålde och skänkte bort grejer till bland annat Kupan och Gåvan här i Piteå.Hon hade kvar klänningar och tyger från 50 talet.Hon hade även Marimekkotyger och andra tyger som jag med glädje hade köpt men de sålde hon inte :(.En underbar pratglad kvinna.Jag blev kvar där i två timmar och fick alltså med mig denna stringhylla och tre förvaringsfack i svart plast från Ikea.Årtal från Ikea vet jag inte men jag tror att det är länge sedan de hade denna förvaring i sitt sortiment och i min favoritfärg svart dessutom :).Hyllplanen behöver oljas in annars så är de i perfekt skick.Nu längtar jag till omtapetseringen i vardagsrummet där jag har tänkt hänga upp hyllan.Soon,very soon I hope.Det finns inte mycket tid till att fixa till här hemma men jag har bett min svåger om hjälp med tapetseringen så han skulle kunna göra det om ca tre veckor för då jobbar han hemmavid.Ha det gott!

9 kommentarer:

Victoria sa...

Blääääh! vad jag är avundsjuk på dina stringhyllor...

...får trösta mig med soffan som kommer snart...

...vi ses på lördag!

Mariakoden sa...

Men ååå...Varför fick jag inte följa med....??
BUHUUUUU.......
Lyllo dig!!!

Nu ska jag sova. Kram o gonatt!!!

Mariakoden sa...

Du förresten, måste du vänta TRE VECKOR på att få upp dom på väggen???
Jag kan komma o hjälpa dig!!
Jättegärna o jätteseriöst!!

Kram!!

eva sa...

WOW vilken lycka att hitta en sån tant ! Fast jag ska inte skaffa mer grejer utan göra mig av med grejer...hihi !
*
Ha en fin torsdag !
KRAM EVA

Karin sa...

Lyllo dig! Hade hon vett att ta betalt?

Lisa/lisasbibliotek.blogg.se sa...

Sånt Fynd! Förstår att du är nöjd! Och vad synd för dej att hon inte sålde tygerna....jag har golvkuddar i marimekkotyg som min mamma sydde för en si-så-där 40 år sen....lika snygga ännu! Ha en härlig helg, vännen, det ska bli spännande att se hyllan på väggen!

Malin sa...

Kul att du också har hittat en stringhylla. Min är på väg med buss till mig, lr rättare sagt till min pappa, det är närmaste postutlämningen för bussgods. SKa bli så kul när den kommer. Vad ska du göra med din? Måla lr ha den som den är?
"Min" var ui fint skick, hyllor i teak så det känns nästan dumt å måla men den passar bättre till gossens rum i svart/vit.

Malin (Inspiration&design)

Maria-Jag blommar sa...

Härligt att fynda stringhylla. Nu grämer jag mig igen eftersom jag skänkte bort en sådan med svarta gavlar när jag bodde i mitt förra hus och tyckte att jag inte hade plats för den någonstans....ahhhhh VARFÖR sparade jag den inte?? (jag vet iofs varför, vi hade bara 14 kvm förråd så jag rensade vilt, men idag grämer jag mig)

Malin sa...

Hallå! Hur går det me dstrinhyllan? =) Vår ska fixas till lite, ska måla hyllplanen.

Fina loppisfynd du har överst. Gillar!

/Malin (Inspiration&design)