torsdag 4 oktober 2007

VardagsrumJag är så imponerad av Ellos inredningssortiment.Det finns så mycket som jag mer än gärna skulle ha här hemma i vårt vardagsrum.Titta bara här;Alla bilder från Ellos förutom soffan och taklampan som kommer från Bolagret.

13 kommentarer:

Lisa/lisasbibliotek.blogg.se sa...

Va?!! Kommer bordlampan från Ellos?? Den ser ju nääääästan ut som en kartell-lampa....i allafall på den bilden!(hmm måste kolla in ellos märker jag)kram och ha en underbar helg!

Victoria sa...

Ja, de har jättemycket fina saker!
Men just ikväll blev jag grymt besviken på Ellos:

Köpte tre små ekskåp i somras.
Kollade alla kolli och inget var trasigt.
Så här i efterhand fattar jag att jag borde öppnat varenda kartong, kollat varje stycke i dem, för när jag satte ihop skåparna ikväll så var det skador i faneren på ALLA TRE!

Fast nu är de hopskruvade. Och inte är det så mycket att göra åt det, jag kan sätta dem så att skadorna inte syns, och där faneren släppt har jag limmat.
Kommer inte att synas, men det räcker att veta om det...

...ska i alla fall kontakta Ellos och fråga om det finns nån ersättning att få. Har tagit bilder av skadorna.

Men som sagt: De har jättesnygga saker!

Perlan sa...

Håller med dig. Ellos har väldigt mycket snyggt när det gäller heminrdning! Numera är det ju en fröjd att både bläddra i katalogen och på nätet! :)
kram

Anonym sa...

Kinaskåpet har jag oxå kikat på, såå fint! Och inte riktigt dyrt heller! Ellos har karpat upp sig rejält, härligt! kram/ruffa

Mariakoden sa...

Helt otroligt vad Ellos har ryckt upp sig!!!
Jo du, nu är man mätt...det är så god after work mat på Bryggargatan!! Tyvärr har jag blivit sjuk, jobar i helgen men måste nog stanna hemma pga att jag tappat rösten igen, tredje gången på ett år!!!Jäkligt irri, jag är ju egentligen inte sjuk...men jag kan ju inte jobba utan röst!!!=(
I morgon ska vi på acusticum-barnen ska dansa- hoppas jag inte träffar nån jag känner.....Kraxar bara.....
Hoppas ni har det mysigt ikväll!!!
Fredag hela veckan verkade vara rätt dåligt...har tittat lite på det nu!!
Vi kan väl ses snart (när jag har fått tillbaka rösten)å prata lite goja.....
Kram från mig!

Helena sa...

Oj, har Ellos sådär fina grejer?!
Jag har haft en hel del fördomar om Ellos, men de verkar inte längre vara befogade! Först din snygga matta och så detta...Kul!
Ha en jättebra helg!

Lina på gården sa...

Ett litet blygsamt tips om ett erbjudande jag har på min blogg just nu som jag kallar "bloggrabatt"!
Kolla in vad det innebär om du är nyfiken...

Jag ursäktar mig även för att tränga mig på såhär ofint och oinbjudet men man vill ju nå nya bloggare också... utan fräckhet kommer man ingenstans. =)

God helg på dig!

Vänliga hälsningar

/Lina

fialotta sa...

Oj, längesen jag kollade in ellos. Helt klart många saker man kan tänka sig.

Mariakoden sa...

Hej!! Hoppas allt e bra!! Jag har lyssnat sju gånger idag på världens bästa låt: Stackars Jack (U. Lundell)
GUD så bra!! T.o.m. min son älskar den!!!!!!
Ha det bäst!!
kram!!!!!!!!

Hemma på Landet sa...

Jo, det finns en del fint där...:-) Kram

SKATAN sa...

Häftigt att allt är därifrån...är det möjligt, undrar man ju! Ellos...?

Kul att du tipsar om det. Passar plånkan bra, gissar jag!

Ha en skön helg!

Mariakoden sa...

Hej!! Ingen bra film för mina 12 åringar som såg den!!!=( Mycket fula ord...fast vi diskuterade medans...typ det vi såg! Ska jag dra en sammanfattning; Kristins krönikor blir sliskigare o sliskigare o snart kräks jag på dom! Hon berättade att de aldrig skiljs utan att ha gett varandra ett leende, en dag var sonen på väg utan att ha gett det leendet men sen kom det, han vände sig om o loooog...Sen berättade hon hur hon sagt på morgonen till sonen att ikväll ska du få veta en rolig grej, men nu snälla sa sonen, Nä, ikväll, sa Kristin. När de kom hem fr jobb/skola sa sonen; Men nu mamma får jag väl höra. Nä sa kristin o for ut å sprang i den lummiga skogen. (kräks)Å sonen väntade å väntade å på kvällen sa kristin att nu ska du få höra, jag ska åkaa till NY o vem ska jag ta med mig, sonen gissar o gissar, men tänk Filip säger hon, den jag mest av allt vill va med. Lisa el mia...(typ) sa sonen. Nä sa kristin, det är ju dig jag vill åka med. Typ sånt skrev hon om. Fan vad irri för ungen att få veta a men inte b. Hella hennes krönikor stinker präktighet!! Om jag kommer ihåg ska jag kopa krönikan å lägga i din postlåda nån dag...fast varning; jag har dåligt minne!!!
Tidningen är bäst i världen men K är bara TOO MUCH!!!
Vad gör ni i dag /kväll då? Vi har varit på acusticum, döttrarna har dansat....Sen har jag legat i soffan o sovit....vilat halsen.... Nu håller jag på att klippa o klistra i mitt fotoalbum. Tänkte bara ta en paus o kolla bloggen....å så hamnade man här=)
Men det var kul!! Undrar om detta är det längsta inlägg jag gjort hos nån ever!!!!!??? Varning, jag lär ha många felstavade ord!!!
Ha en bra nattsömn...
kram från söder!!!

eva sa...

Ellos har verkligen hottat upp sitt sortiment ! Många kuliga grejer där...
*
Ang. mina orkideér...jag vattnar dem var tredje vecka och klipper av stänglarna så fort blomningen är över...inget annat och de blommar oftast ca 3 gånger per år !
Väldigt lättskötta blommor ! Har aldrig bytt bark eller gett nån näring...
*
Ha en fin söndag...trots regnet !
KRAM EVA