tisdag 13 november 2007

Dags för mig att kliva ur garderoben..


och visa en bild på hur jag ser ut...i alla fall så kommer jag att göra det..till sommaren.Jag har nämligen börjat om att träna igen efter över ett års uppehåll.Skönt för alla stela muskler som har vilat upp sig =).Det är sånt här jag ligger och tänker på nu när jag inte kan sova och väljer att blogga i stället klockan 5 på morgonen.Men innan dess har jag legat vaken sen tre och funderat på inredning.....Jag ska sova middag i morgon eller i dag blir det ju.Förresten ...min fantastiska kamera som kan ta bilder i framtiden heter Imagine 2008 och finns snart att köpa i en butik nära dig...*fniss*

4 kommentarer:

Sofie sa...

Haha, oj oj vad du ska träna :) Skönt att komma igång... har själv tagit upp kvällspromenaderna igen och det är sååå härligt! Särskilt nu när det är så vitt och vackert ute på marken... Kramar, Sofie

Victoria sa...

Härmed tillkännages att Lilla My är hjärtinnerligt välkommen på Pyssel & Knåpafton hos undertecknads granne, Måndag den 19:e november vid 19-snåret.

För övrigt kan meddelas att undertecknad denna dag har inspekterat och inventerat Clas Ohlsons tillgångar beträffande målarduk och färger av akrylattyp.

Butiken tillhandahåller spända dukar även i kvadratisk form, alltså liksidiga modeller...

Akrylfärger finns det gott om.
Storförpackningar inte minst!

Penselbeståndet ingick inte i inventeringen, men torde inte vara bekymmersamt att finna i ovan nämnda butik.

Kicki sa...

Skönt att börja om, men alltid lika tungt tycker jag! Kom just hem från mitt första pass på tre veckor... Och guuud så jobbigt, men känns jättebra nu efteråt :)
Det blir nog så att vi skaffar en större hylla sen! Tycker också det är snyggast.
Synd att ni inte hittade igen den där frisyren igen så jag fick se. Tomme har förklarat lite halvt och det lät väldigt intressant =) Just nu har jag s.k. "blåsvart" som vi färgade igår.
Ha det bra och lycka till med träningen :)

Karin sa...

Hi hi, jag kommer slå dig och se ut som brudarna på alla fitnessmagasin. Vänta bara! ;)