onsdag 5 december 2007

Hur får jag till det?


Jag vill kunna sätta in bilder med lite text under dem och sen en bild till och lite text.Nu kommer alla bilder under varandra och ingen text hamnar där jag vill ha den..Jag vet att det går att skriva text under bilderna för jag ser det hos andra ,men hur gör jag???:/
Mellan dessa bilder hade jag ju velat ha text men inte det :(,men det är från lite av julpyntet här hemma.
De svarta dalahästarna är ett fynd från Kupan.De var blåa när jag köpte dem men de fick följa med i samma färgburk som mormorshyllorna i det tidigare inlägget.Ha en bra onsdag.

4 kommentarer:

Moster Mjölgumpa sa...

Jag hade också problem med det. Så var det en vänlig själ som hjälpte mig. Min text hamnade i vänstermarginal....Är det samma problem du har så kan jag hjälpa dig.
När du skriver ett inlägg så finns det massa grejer i ett verktygsfält. tex typsnitt,storlek, länk,bild osv. Där finns fyra figurer med bara massa linjer. Om du markerar din text som ska stå mitt under din bild och sedan klickar på den andra streckfiguren så centreras din text.
Hoppas att du förstår min luddiga förklaring.

Anonym sa...

Som mjölgumpa sa så väljer du "centrera" så hamnar allt automatiskt i mitten! Du måste dock välja en ny rad inte samma rad som bilden för då hamnar texten intill bilden, inte under. Men du hade så fint och mysigt ju, skullee jag säja, kram!

Anonym sa...

Det var jag som skrev det där, det är nån vajsing med din kommentartorgranskare......../Lisa Lisasbibliotek.blogg.se

Maria sa...

Hej!
Jag har inget råd apropå att skriva mellan bilderna. Jag bara klickar där och skriver mellan dem, det borde ju funka för dicg också som har blogspot, även om du har en annan mall än jag.

Gissa vem som stod och höll i de blåa hästljusstakarna, men ändrade sig och tänkte nej, jag köper dem ej. Två dagar senare var jag tillbaka och tänkte att kanske ska jag köpa dem ändå, men då hade du hunnit före!! Roligt!