söndag 9 december 2007

Jag vill ha en stuga


som jag kan inreda i en vit lantlig stil.Lite shabby chic.Sånt som jag för några år sedan rös åt.Tur att allt förändras =)Vi kanske har en på gång.Vi får se hur det går med den.Detta kollage hittade jag hos Miss Marie.Jag dööör, så snyggt är det.Lantlifs Annette från Kalix har ett inspirerande hem.

7 kommentarer:

Karin http://hemochliv.blogg.se sa...

Snyggt men jag ser bara hur all vår skit skulle synas hi hi!

Helena sa...

Det där inlägget skulle kunna vara skrivet av mig!! (-:
Jag går ofta omkring i stugdrömmar och fantiserar om hur jag skulle inreda den mysiga stugan. Skulle bli mycket vitt! Men även nå´t inslag av blått och riktigt mörka träslag...suck, drömma kan man ju alltid! men ni har alltså en stuga på gång!?

Anonym sa...

Åh, jag älsk-älskar också den där stilen... som jag faktiskt tänkt göra i stugan, blandat med lite marin stil, som jag håller på att måla om - vit :) hihi! Hoppas du haft en mysig advent! Kramar, Sofie (http://lufthav.blogg.se)

Anonym sa...

Förstår precis vad du menar. Har lite planer på vår sommarstuga att genomföra den stilen. Återstår bara att få maken med på det..;)
Hoppas att din dröm blir sann!!!
KRAM!
Liza, vardagslycka

Anonym sa...

Ja det är läskigt snyggt! ibland önskar jag att jag hade två hus.. Ett med den stilen jag har hemma nu och så ett i vitt vitt vitt!! :)
kram

malkins.blogg.se sa...

Kanske lite väl vitt för min smak...har ju barn.. annars gillar jag stilen, och blev såå sugen på att köpa Lantlif nu.

Designtjejen sa...

Åhhhh vad fint det var!! Helt underbart!