tisdag 1 januari 2008

De sista resterna


av julen 2007 ligger kvar på golvet.Ljusslingorna som min man ska få äran att reda ut INNAN de läggs undan.Förra året tror jag att jag tänkte att ljusslingorna tar jag hand om nästa år vilket resulterade i avklippta kablar pga frustration och nya slingor detta år.Trassel på hög nivå :).Dammet och resterna av glittret finns snart inte mer.
Jag tycker om att pynta men det är också så otroligt skönt att bli av med julen och släppa in våren...som i ofs är långt borta än här uppe i norr men jag säger bara tulpaner...Finns det några blommor som lockar fram vårkänslor som de?
Jag ger inga nyårslöften ,bara att försöka leva fullt ut en dag i taget.Detta år också =)

10 kommentarer:

birgi sa...

Ojojoj, ljusslingetrassel gör mig alltid till en bitch. Därför får maken alltid reda ut härvorna.
:-)
God fortsättning.
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

m a r i a k o d e n sa...

Hej hej....Jag går omkring i nattlinne fortfarande....å klockan är fyra på EM!! Men så skönt.....Tänkte kasta ut julen idag men jag tror det får vänta...kanske gör det på söndag, vi ska ha lilla julafton med brorsans familj i helgen.....
Orkar inte heller ge några nyårslöften.....jag ska börja jobba HELTID i morron så mitt löfte till mig själv blir i så fall att försöka klara av det....
Hoppas att 2008 blir ett toppenår för dig...å tulpaner är så fina, jag har köpt hem nya eftersom de fina från dig började se lite sorgsna ut.... ;)

Ha det bäst! Kram på dig!

susihus.blogg.se sa...

Visst är det skönt att få dansa ut julen, jag håller oxå på att få väck allt. Imorgon blir det tulpaninköp för visst vill man ha vår nu. Må gott!

Linda P sa...

Halllååå! tack för din röst:) Vad roligt! Ha det bra och god fortsättning! Har också plockat bort de flesta tomtarna... Är sugen på tulpaner, men har bestämt mig för att inte köpa förrän granen åker ut...

Petra sa...

ja visst längtar man efter våren nu!!!! och tulpaner! =)
jag har också bloggat vår-längtan idag!
kul bild du har lagt upp! =)

Kaffebönan sa...

Ja visst är det skönt att få väck tomtarna.. Vi har inte haft någon julgran detta året.. det första på alla år.. faktiskt riktigt skönt att slippa de där barren. Man har inte trädet så länge heller och inga småbarn längre.. så varför gran.
Ha de fint 2008.
Tjingeling
http://kafferasten.blogg.se

Vicke sa...

God Fortsättning på det nya året!

Eva / whiskyochchampagne sa...

Här åker grejerna till helgen då jag lovat dottern att ha kvar allt över tjejkalaset...men lördag morgon, då flyger tomtarna sin väg !!!
***
KRAM EVA

Sofie sa...

Javisst är det skönt att stöka undan julen! Man längtar så vansinnigt efter att börja julpynta under hösten... och efter julafton är man ofta spyless och vill bara bort med pyntet fortfort :) hihi. God fortsättning och trevlig helg på dig! Kramar, Sofie

Karina sa...

Ut med julen och in med det nya året! Trevlig blogg du har! och ha en God fortsättning på 2008.