tisdag 15 januari 2008

Jag ska sluta med sånt tjafs!

Jag fick ett handskrivet brev med posten i dag.Kul,men jag blev nervös.Blir alltid det av handskrivna brev så det är tur att de inte kommer så ofta ....eller synd för det är nåt jag behöver träna på.Det var ett gulligt gratulationskort till min 40 årsdag så vilken onödig tankeskit som jag satte i gång...Samma sak för ett par dagar sedan när jag fick en kommentar här på bloggen om att jag skulle höra av mig till en annan bloggerska..Vilka tankar som for i mitt huvud.Har jag skrivit nåt olämpligt i mina kommentarer osv,osv...Denna gång var det också nåt roligt .Så jag ska sluta med sånt tjafs att tro det värsta först!

11 kommentarer:

Anonym sa...

När är det dax?? Jag GRATTAR nu så att jag inte missar din stora dag!
GRATTIS PÅ 40-ÅRS DAGEN!!
Såg här nedan din fina tolkning av TRE!
KRAM!
Liza, vardagslycka

Lizaloop sa...

Men, fyller du 40, inte illa, ett stort grattis!
Menm varför så nervös av vanliga brev, själ blir jag tokglad och skuttar av glädje om någon tagit sig tid att skriva något annat än ett mejl :)

Maria sa...

Jag tror aldrig att vanliga brev är något läskigt, men däremot brev från typ CSN, facket och andra myndigheter som kommer oväntat, då kan jag tänka...vad är det nu då??
Inte för att jag egentligen har något att vara nervös för, men man tänker att det är någon ny tråkig räkning eller något...
Jag säger väl Grattis i förskott då om det snart är dax för 40-årsdag!

Catarina sa...

Grattis i förskott då, ta chansen att fira födelsedagen lite extra.
Rolig post är det inte så ofta man får, det har du rätt i...

Vickan sa...

Håhååå... din gamling!

Hihihi...

Cattis sa...

GRattis!

Och jag känner igen känslan. Kommer ibland när livet inte är på topp. läste på en annan blogg om tankens kraft... en negativ tanke behöver nio positiva för att det ska vägas upp. Bara att bombardera dig själv med positiva saker då du tvivlar :-)
Funderar på att skriva ner färdiga bra saker någonstans som jag kan slita fram när de dumma tankarna dyker upp *s

fialotta sa...

Nämen vad trevligt. Ja jag tycker absolut att du ska sluta med att tro det värsta, de tjänar ju ingenting till :)

När infaller den stora dagen?
Grattis i förskott!

Persilja sa...

GRATTIS!!! (Ungdom!) Tänk vad man kan ha konstiga känslor ibland. Jag har tills nyss alltid fått oro i magen av dörrklockan. Så fort det ringt på dörren blev det hela havet stormar i magen. Väntade alltid värsta besöken. NU äntligen känner jag bara förväntan när det knackar på dörren. Jag tror det har att göra med att jag inte skäms lika mycket för mitt stök, förlåt VÅÅÅRT stök ska det vara. Jag slappnar av liiiite mera.
Kram!

Spiderchick sa...

Ja så där får du sluta tänka! Det mår ingen bra av! =)

Barbro sa...

Stort grattis till dig!!! 40 år, ack så ungt... =) stora kramar till dig!! Hipp hipp hurra! (vilken cool bakgrundsfärg du skaffat dig på bloggen!, roligt att läsa ikapp lite)

Sofie sa...

Grattis i förskott till 40-årsdagen!! Vad roligt att få ett handskrivet brev, som du säger händer det inte så ofta längre när mailen och internet dominerar...

Jag är precis som du. Det knyter sig i min mage också när jag får ett brev med handskriver adress, men även när det ringer på dörren och på mobilen... Vad det beror på vet jag faktiskt inte!

Ha en fin dag! Kramar, Sofie