tisdag 22 januari 2008

Mer blommor


denna gång från Mairo.Det är en riktig fröjd att sitta och äta på de nya underläggen.Ja,med tallrikar på då förstås ;).Jag har tyget i samma mönster som det är tänkt att jag ska sy gardiner av.Tyvärr så var det så att min symaskin var så gammal så den gick ej att fixa :(.Sist jag var på Ikea så såg jag att de sålde symaskiner där.Är det nån som har nån erfarenhet av den?Jag ska inte sy nåt komplicerat utan det kommer att bli gardiner och kuddar och jag vill inte lägga ut en förmögenhet på en ny symaskin och priset på Ikea maskin var 895 tror jag och det låter som ett bra pris för mig.
Jag vill förresten tacka alla gullisar som gratulerade mig på min 40 årsdag.TACK!!!
Det blev en jättefin kväll med mina vänner och familj.Buketten på bilden fick jag av mina jobbar kompisar.Jag fick så fina saker så jag knappt tror att det är sant.Smycken,en cykel,presentkort på Piteå Köpmannaförening,pengar,en glasstaty gjord av Linda Isaksson på Heta hyttan.Livslust heter den.Ljus,en bok med texter för varje dag under året,blommor,temuggar,en Babuschka men med bibliska motiv.Ni vet en stor gubbe med mindre inuti.Otroligt vacker var den och slutligen en inbjudan till middag.
Annars så har jag och nio åringen haft magsjuka och pga av detta så missar jag en bloggträff som jag så gärna hade velat gå på....*ledsen i ögat* men jag hoppas att det kommer fler tillfällen.
Huset ser ut som ett bombnedslag och jag har ingen ork eller lust att göra nåt åt det just nu. I morgon ska jag fundera på det ;).Är det nån som har överskottsenergi eller bara lite att göra så är ni välkommen hit för en städning :).Fast det skriver jag bara för att ha nåt att skriva.Jag skulle ha väldigt svårt att låta nån utanför familjen städa här hemma..
Jag har hittat en ny tidning (för mig).Lantliv.Första numret jag någonsin läste var julnumret och jag bara älskar det.I dag köpte jag senaste numret och jag gillar det jag ser och läser.
Angående stugan som vi var och tittade på så har vi lagt ett bud som ej godtogs så vi har is i magen och hoppas att det dyker upp nåt annat som vi fastnar riktigt ordentligt för.Så kan det gå...
Nu ska jag kolla runt lite innan jag tar min Lantliv och lägger mig i sängen och fortsätter läsningen.Birgitta från Lyckliga gatans blogg har med ett reportage från Norrbotten i nya numret.Ha det bra allihop.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, var har du för hemliga bloggträffar då?? *Myyyyycket Nyfiken!*

Vickan

Eva / whiskyochchampagne sa...

Hoppas ni mår bättre ! Magsjuka är INTE kul...
*
Har inte hört nåt om nån symaskin från IKEA, men jag såg att Coop sålt en för strax under tusenpengen !
*
Mairo har så himla mycket vackert...och det där mönstret tar nästan allt ! Och en LIVSLUST har jag också önskat mig...flera gånger...hihi !
***
KRAM EVA

Liza sa...

Trist med symaskinen! Vet ingenting om Ikeas symaskin.
Mairotyget är underbart - vi kör vitt/vitt på tyg och underlägg!
Livsluststatyn fick jag när jag fyllde jämt senast - me like!!
KRAM!