tisdag 8 januari 2008

Persons kryddskåp


Jag hittade en så fin linnehandduk i dag på Kupan.Vår Röda Kors butik.5:- fick jag ge för den och det tackade inte jag nej till :).Jag tycker att den är för fin för att användas som kökshandduk.Här i huset används verkligen kökshanddukarna och jag vill inte att det vita linnetyget ska få fläckar som inte går bort så liksom med Staden handdukarna så ska jag göra en tavla av denna handduk också.Få se när det blir....
Jag har lämnat in min symaskin en gång till för samma fel som jag lämnade in den för förra gången.Få se om de får till den eller om jag måste önska mig en ny i present eller köpa en själv..Jag fyller ju snart fyrtio år och håller på med förberedelserna för det och det är kul.
Jag var dagvild i går och önskade er en trevlig TISDAG,men det är ju i dag det är det så reprisen kommer här:Ha en trevlig tisdag :)

5 kommentarer:

Lisa/lisasbibliotek.blogg.se sa...

Deeeeeet var ett fyyyyyyyynd! Usch vad äckligt*ler*....jag betalde
149:- för min...*avis* ett tips, byt ut staden mot den där i ramen, så gör jag!

Anonym sa...

Det är väl inte för sent att anmäla sig till 40-årsbalunsen??
Missade det i PT...

När på dagen är det? Jag jobbar ju :(

Vickan

Maria sa...

Men SJUTTON GUBBAR att du hann till den först för gissa vem som hade norpat den fortare än, än, än...kvickt om jag sett den först? Undrar om vi en vacker dag kommer att stå där och rycka i samma pryl du och jag?

susihus sa...

5 kronor vilket fynd, de är ju så coola. Ha en skön onsdagkväll!

Linda P sa...

5 spänn?? Wow, det kallar jag fynd! Trevlig lördag på dig!