söndag 27 januari 2008

Vinterbilder





11 kommentarer:

Anonym sa...

Så vackra bilder! Det är vackert på vintern!!:D
KRAM!

Anonym sa...

Underbara bilder =) Vintern är så fin =) Härliga tavlorna blev med, kram!

Ulli sa...

Vilka fina bilder!

Där jag befinner sig lyser snön med sin frånvaro, men vi har i alla fall haft soligt och fint idag. Alltid något!

Ha en fortsatt bra kväll!
Ulli

Anonym sa...

Vackra bilder! Och så fina tavlorna blev :) Kram, Sofie

Anonym sa...

Underbara vinterbilder. Jag åker upp till norr på onsdag. Längtar sååå! :-)

Anonym sa...

Tänk om man kunde ha lite vinter när det väl är vinter! Här i söder får vi aldrig någon snö känns det som.. funderar allvarligt på att åka uppåt i Sverige och fira nästa jul där.. hur kul är det med regn på julafton? =) lyckost dig!

Anonym sa...

Fina vinterbilder, det gäller att fånga dagen... snart är snön ett minne blott, i alla fall om det fortsätter regna =( kram

Ellasmamma sa...

Vintern är verkligen underbar, snö på bild är bland det vackraste som finns, särskilt när man lyckas fånga den som du har gjort.

Anonym sa...

Vad bra kameran är! Riktigt fina bilder!! Och jag har inte hunnit med, dina burkar har jag suktat efter ett tag nu, de är sååå fina! Ha en fin vecka, och du har blivit en himla bra fotograf också!

tinaminastina sa...

Vilka underbara bilder!!!!!! Tack snälla gulledej för kommentaren hos mej!!! Burkarna du har i inlägget innan stod jag och nöp i igår på ikea...rackarns att jag inte fick med dom hem=)!!! Ha det gott å kram!
tina=)

Anonym sa...

Väldigt vackra vinterbilder - själv funderar jag som bäst på om jag ska orka mig ut i kylan eller inte för att åka på apoteket. *s*