fredag 29 februari 2008

En låta-sova runda
Det är helt enkelt en runda som jag och de två yngsta har kört för att mannen som har jobbat natt ska få sova i fred.Det är lite för livat för en god sömn med dem hemma ;).Vi "råkade" hamna på Maggans djungelkiosk i Hortlax och sedan på Tistel i Norrfjärden och jag "råkade" hitta nåt jag gillar på bägga ställena.Tänka sig :)...
Handdukshållaren hittade jag i Hortlax och porslinsflaskorna i sitt ställ i Norrfjärden.Jag tyckte att det var så läckert och jag ska sätta nån kvist i varsin flaska när jag hittar några fina.Dessutom var det nedsatt från 295:- till 95:-
Jag har funderingar på att måla mitt furubord i vitt, men jag vet inte vilken färg jag ska använda.Jag tror att jag vill att det ska se så där lite slitet ut.Nån som har nåt förslag? Det andra kruxet är slipningen.Jag vill att saker och ting ska gå så snabbt och att då sätta i gång att slipa först får mig att tveka till att ens börja med det.Jag vet att mitt tålamod inte håller bordet ut så att säga :/.Jag har funderat på att höra med Bryggan om de tar på sig såna uppdrag.Det kan ju inte bli alltför dyrt tycker jag.
Sportlovet går mot sitt slut och jag måste säga att det har gått fantastiskt bra med alla fyra hemma.Inte alltför mycket bråk och så har vi gjort saker tillsammans.Men visst är det ändå skönt att skolan börjar om på måndag och dagis på tisdag =)
Jag hoppas att ni får en trevlig helg....Ha de´!

7 kommentarer:

Charlotte sa...

Har du lust finns det en ny tävling hos mig, med hemligt pris - gissa och vinn!
Trevlig helg!

Eva / whiskyochchampagne sa...

Vi målade ju vårt furubord för några år sedan och maken körde med lack...luktar starkt men sitter bra !
Visst gick veckan snabbt ?! Enligt dottern alldeles för fort...
***
Ha en fin helg !
K R A M från mig !!!

Liza sa...

Snyggt! Gillar både Tistel och favvoaffären Maggans! Djungelkiosken besöker jag ofta när jag har min mamma i Hortlax, åker så att jag hinner förbi en in och titta (handla) på alla fina grejs!
Snyggt att måla bordet. När jag har målat som ska se slitna ut har börjat med en mörkare färg och sedan lagt vitt ovanpå.. slipat när det är torrt! Man kan också måla vitt och lägga mörkt där man vill att de ska slitet ut och sedan gnugga med en trasa!!
Ha en skön helg!
KRAM!

Maria sa...

De där flaskorna på rad var ju jättefina!
Jag har varken varit på djungelkiosken eller på Tistel, har ingen man som behöver sova ;)

m a r i a k o d e n sa...

hejhej...Hittade affären...men de verkade bara prata finska så jag vågade inte fråga om nåt.....De var en massa personal som verkade ha inventering, vem vet, de kanske inte ens var öppet utan att de bra råkat lämna dörren olåst?
Var det alltså billiga tyger??
Jag vågade som sagt inte fråga om något.....eh....Jag får nog handla i stan på vår egen Marimekko...????

Hoppas du får en bra helg...

Kram!

Vickan sa...

Mäh! Har du varit till Hortlax och for inte en extra runda till mig??
Förolämpad!
(talar tyst om att jag var förbi på Sensus i tisdags utan att titta förbi er...)
P-fest igår. Mycket trevligt!

Malin sa...

Det räcker att dy ruggar upp ytan lite lätt och sedan tvättar av bordet, sen fäster lackfärg bra. Jag hade satsat på vanlig antikvit halvmatt lackfärg. När du målat klart han du gnugga ett sandpapper på kanterna där du vill att det ska se slitet ut:) Kram