torsdag 7 februari 2008

Sytt i vitt


Jag har egentligen inget att skriva om men jag kan ju visa duken som jag har sytt i dag i skinnimitation.Priset för den blev 45:- att jamföra med mindre dukar i samma skinnimitation som de tar över 200:- för i butik.Jag tycker min är minst lika fin som deras =).Materialet är ju klockrent för en barnfamilj.Bara att torka av.Jag vill inte lägga ytterligare börda på tvättberget ;).
Maria efterlyste fler bilder från vårt kök.Tyvärr måste jag nog göra henne (er) besvikna.Vi har så litet kök så det jag visat är den enda hela väggen som finns i köket. Iofs sig kan jag ju visa köksluckorna också för det har vi plats med.Här har ni fönstret som vätter åt "nästan" söder.Ska nog försöka få i hop några bilder i alla fall...när det är lite mer städat kanske.Jag fixar inte att lägga ut bilder på vardagsstöket fast det egetligen är ganska charmigt.Vi LEVER i vårt hus och det är inte nåt museum och det är härligt...
Jag håller på att lyssna på Camilla Läckbergs "Stenhuggaren" och den är så bra.Sen så tycker jag att det är en fantastiskt tekniskt uppfinning detta med mp3 spelare.Jag kan gå l å n g a promenader utan att egentligen tänka på hur länge jag har varit ute och med de senaste dagarnas sol är det så härligt att vara ute..Våraning!!!!!!!!
Ha de gott tills nästa gång!!

5 kommentarer:

Charlotte sa...

Ser mysigt ut - och du har samma tyg på väggen som vi har hemma! :-)

Helena sa...

Smart att sy en så´n duk själv! Priset blir ju betydligt bättre då. Vi har också två sådana dukar här hemma och de är verkligen jättebra, men de är köpta för ganska dyra pengar.

Liza sa...

Det är perfekt att sy dukarna själv. Jag köpte en... sedan syr jag, de blir minst lika fina. De går faktiskt att tvätt i maskin - jag har provat!!!
SNYGGT!
KRAM!

Vickan sa...

Grymt snyggt med skinndukar!!

Men dyrt! Som du säger...

Ha en underbar helg!

m a r i a k o d e n sa...

Hejhej.... Om du missade melodifestivalen så gör det inget.... Fyyyy så dåååliga låtar!!!!
Men Amy är sååå himla duktig!
Hur går det att blogga....tycker att du legat av dig lite...hihi...men i å för sig så har du ju målat om köket istället!!!
Min sambo tycker att sonen ska få nya tapeter istället för limegrön vägg....så jag får nog kapitulera. (å kolla efter tapeter....;)

Ha det så bra i helgen!

Kram!!!!!