torsdag 20 mars 2008

Flyglarm över Piteå?


Nej,nej,nej,ni som bor i Piteå och trodde att det var flyglarm i går kväll vid 19 tiden kan andas ut.Det var bara min nioåring som var missnöjd över att han tyckte att det gick så dåligt med sina nya slalomskidor.Han vill kunna innan han har provat och i går fick han sin första slalomutrustning och är alltså under upplärning....Det blir nog bra till slut i alla fall tror jag för han tycker åtminstone att det är roligt än och då är det bara att tacka :).Jag hoppas att det blir skönt väder för vi har planerat att vara i skidbacken mest hela påsklovet.Jag vill också återuppta mina slalomkunskaper (som är en vecka i Kåbdalis som fjortonåring och några enstaka åk under uppväxten)och spanar efter en begagnad utrustning.Finns det nån som har en till salu så får ni gärna höra av er.Pjäxorna bör vara strl 39 el.40.
För övrigt så har vi skrivit kontrakt på en stuga i dag!!!!Det känns så roligt och den är så fin, tycker vi. Det är tillträde först i maj men det gör oss inget. Då hinner vi färdigställa några projekt här hemma som blev till när det nya rummet till 11-åringen i källaren kom till. Det är trappen ner till hans rum som vi ska måla och förmodligen sätta råspont på väggarna. Det kommer till mer arbete när man börjar. Allt är förstås helt frivilligt så jag klagar inte. Resultatet vet jag kommer att bli så mycket bättre än i dag, tro mig....Jag kommer säkerligen att återkomma om stugan när vi väl äger den fullt ut.
Jag hoppas att alla får en skön påsk....:).Nu ska jag hälsa på hos er.....
Bilden hittad på Interflora.

12 kommentarer:

Solan sa...

Härligt att få egen stuga. Var rädd om benen bara nu om du ska ut i skidbacken. Ha en trevlig Påsk // Solan

latara sa...

Hi hi hi, tänk om nioåringen visste att han jämförs med ett flyglarm ;-) Men jag vet hur det är, vissa små älsklingar förvandlas till mistlurar när något går dem emot *ler*

Ha en riktigt bra påskhelg!

Kram, Karin

Helena på ROOM & serve sa...

Grattis till din stuga!
:)

hem ljuva hem- helena sa...

Vad kul att ni köpt stuga nu. (Vilka lyckostar)! (-:
Det låter som att dina och mina slalomkunskaper ligger på ungefär samma nivå. Någon gång framöver ska även jag ta tag i slalomåkandet igen!
Glad påsk!

Maria sa...

Härligt med både slalom och stuga!!
Våra två äldsta barn startade påsklovet med att få kräksjuka...men jag hoppas att det går över snabbt så att vi kanske också hinner åka lite skidor under helgen (men kanske bara på platten)
Jag är lite avundsjuk på er nyblivna stugägare. Varje sommar så är jag grymt stugsugen!

Anonym sa...

Grattis till Stuga å Glad Påsk!
Från andra sidan..

Liza sa...

GRATTIS TILL STUGKÖPET! Så kul att ni har hittat ert drömställe!!:D
Vi har varit och städat stugan idag och hade tänkt åka ut och sova där ikväll meen... vi ska vara barnvakter imorgon så det blir imorgon kväll istället!(om det inte är för kallt!!
Ha en riktigt skön Påsk!!!
KRAM!
Ps. Ser fram emot bilder från stugan också!!!

Handplockat sa...

hej hopp
kul att du kikade in på jobbet =)
Grattis till stugan verkligen

blir så nyfiken på vart den ligger =)

Nu ska jag kika runt en stund här på din blogg

ha en toppen påsk

anna sa...

vad trevligt det låter med att åka skidor, så sugen på att åka lite slalom, det var ett tag sedan. Inte det lättaste i London

Grattis till stugan och glad påsk

www.brojer.blogg.se

fingerspitz sa...

Så roligt med stuga, förstår om ni är glada. Lycka till med backarna och GLAD PÅSK!

m a r i a k o d e n sa...

hahaha......Så bra att han får rensa lungorna litegrann.....=)

Grattis till stugköpet! Där blir det perfekt att ha en bloggträff......?!?!!?

Har du fått dina fina böcker ännu, de fr designtorget???
Jag satt o läste dem i morse, kikar i dem då å då å de är sååå fiiina....man hittar alltid nya detaljer som man inte tidigare sett......

Gla påsk!

Kram!

svartataket sa...

hahaha, ja dom kan dom små liven ;)

Glad påsk på er!