måndag 10 mars 2008

Som på mormors tid




Det är underbart vilka grejer jag kan "hitta" när jag är ute och rekar secondhandmarknaden.Dessa två grytlappar "hittade" jag bara så där..Färgen gillar jag och den passar utmärkt nu till påsk.
Tillsammans med mina Marimekkogrytlappar bildar det en klockren enhet ;0).

Jag hade sån tur i dag för att Colorama firar ett år med att sänka priser på bl.a färg och entremattor.Jag behöver färg till sonens rum som är under konstruktion i källaren och bättre timing kunde det inte bli för jag målade med den sista färgen på förra burken tidigare i morse.Alltså fick jag en "tia" för 535:- i stället för 895:- och entre mattan för 99:- metern i stället för 135:-.Sånt gillar jag....

Nu ska jag återgå till källaren och målningen så att vi alldeles alldeles snart kan bli färdiga där nere.Med hans rum vill säga.Trappen ner dit ser för hemskt ut och behöver en omedelbar målning och förmodligen sätter vi upp råspont på väggarna.Gud,ge oss tid!!!!
ursäkta virrvarret med bilderna men jag blir inte klok på hur jag ska få dem att ligga där jag vill :(

4 kommentarer:

Lin & Lavendel sa...

Vilka fina grytlappar du hittade! Jag gillar färgen!
Ha det bra!
Kram

Liza sa...

Härligt att gamla hederliga virkade grytlappar är populära igen! Snygga!!!
Vi får väl se bilder när ditt projekt börjar bli klart! Är så nyfiken!:D
Kram!

Lilla Blanka sa...

Det är lite coolt med virkade grytklappar..! Har ett par själv, beige..lite tråkiga, dina var jättefina, passar som du säger perfekt till Marimekko-grytlapparna!
Kram
Mia

svartataket sa...

Hahaha, kul att se precis sådana grytlappar!! Sådana virkade jag i parti och minut till alla när jag var liten!!Nästan så jag blir sugen att göra nya..hihihi