fredag 14 mars 2008

ZZZZZZZZZZZZZ


Oj, vad jag längtar till min säng. I dag har är jag så otroligt trött. Jag har sovit middag och det var så skönt. Nu väntar middag och sen "Så ska det låta" och förhoppningsvis blir det en tidig kväll. Jag brukar ha svårt för det där med tidiga kvällar men i kväll kanske det lyckas ;). Bygget i källaren går vidare . Mannen har i princip färdigställt dörren och i mitt huvud hinner möbleringen och inredningen komma och gå miljoner gånger. När jag tror att jag vet hur det ska möbleras så tittar jag n på nån blogg eller läser nån inredningstidning och hinner ändra mig igen. I går satt jag på Waynes cafe här i stan tillsammans med min syster. De hade Family living som man fick låna och wow vilket nummer det var. Varenda grej tilltalade mig och jag som inte ens trodde att jag gillade Family living. Tyvärr så var den slut på affären när jag skulle köpa den men den måste jag bara ha. Min man jobbar i helgen så jag och barnen får hitta på nåt på egen hand. Jag håller alla tummar för att jag ska vara piggare i morgon. Det underlättar liksom lite grann...Hoppas att ni får en trevlig helg.

5 kommentarer:

svartataket sa...

Den tidningen köper jag alltid! Den är såå bra!
Trevlig helg!

m a r i a k o d e n sa...

Hallå...Family Living ÄR BÄST!!!
Det nya numret har gjorts i 2 upplagor; En som ser ut som din bild å en annan med turkos bakgrund...Så de är säkert inte slut...bara ett annat omslag....
Jag har beställt gamla nr från Family living!! De är fantastiska!!!

Ha det!

kram!

Maria sa...

Trevlig helg!!

Piffa och puffa sa...

Family living är en superbra tidning med en hel del inspiration. Jag har lagt ut lite bilder på min blogg från tidigare nummer av Family living, gå gärna in och titta.
Kram Anette

Karin sa...

Läste att Kitchenbloom var med i senaste numret. Måste kollas in!