onsdag 16 april 2008

Nästan filmstjärna och en heldag

Jag ska vara med i en film...eller nja..riktigt sant är det väl inte men nånting som tillhör mig ska det!Nu när jag fyllde fyrtio fick jag en så otroligt fin typ Babuschka men med olika religiösa motiv på.En kompis till mig som jobbar med att skaffa grejer till filmer (kan det heta scenograf?) minns det för det var av henne bl. a jag fick den och ringde till mig och frågade om de fick låna den till en komedi där Olle Sarri är med i.Den kommer på tv här nån gång i framtiden,tror jag och jag minns inte vad den hette heller ;) INte mycket till hjälp. Men jag tror att mitt gage kommer in på mitt konto när filmen visas ;)..Jag kommer att bli RICH!!!!!!

I morgon tidigt på morgonen drar jag och syster min norrut.Syrran går en utbildning i Haparanda och ska dit över dagen och då följer jag med och passar på att vara ensam och strosa på IKEA,Outletbutiken och sen ska jag till Torneå på Marimekko/Pentik butiken.Jag ska njuta som bara den...
Nu hägrar sängen...upp tidigt.sov gott!!

7 kommentarer:

Liza sa...

Ha en toppendag i Haparanda och Torneå!
KRAM!

TiniTott sa...

Åh så häftigt, en alldeles egen filmstjärna! =)

Lisa/lisasbilo sa...

Lyxigt med en ikea-tur....eller framför allt fabriksbutiken...men jag är glad.Snälla maken handlade inte mindre än tio muggar åt mej så jag kan inte annat än vara tacksam! Ha en härlig dag!
Ps:då kan jag alltså säja att jag känner en skådis nu då?

MiaMaria sa...

Hej!

Spännande med rekvisitan...
Och hoppas du får en härlig dag!

Miamaria

m a r i a k o d e n sa...

Wow...Tänk att jag känner dig nu när du blir värsta kändisen... ;)
Hoppas gaget blir stooort!!!

Min pappa var statist i Jägarna o grabben i graven brevid, men han fick kicken när han begärde jättelön.....haha...... (kanske lite överdrivet från min sida......men statist var han i filmerna, Helena Bergströn har varit hem till oss medan han duschade å böt om till finkläder.....Hon gick runt å studerade pappas tavlor.....)

Ha det så kul på Ikea!!! Jag hade tänkt skicka med en lååång lista men vi har haft en massa räkningar på bilen så jag hoppar över det....=)
(puh, från dig va?)

Hoppas din dag är toppenbra!!!!


KRAM!

K sa...

Hoppas du haft en bra dag!

Maria sa...

Men så härligt med en egen dag i happis och torneå! Jag har alltid haft med mig minst ett barn varje gång jag varit där hitills!!