söndag 27 april 2008

Överlevnadsdag


Jag har pms.Behöver jag säga mer??Lättirriterad,missnöjd,kort stubin...mm..mm..En dag som känns som ett överlevnadsprov.Dramatik är mitt andranamn by the way.Jag gillar inte de här dagarna.Nu ser jag bara fram till stugan som vi tar över nästa måndag.Jag är urdålig på att blogga och har bestämt mig för att släppa alla krav på mig angående bloggen.Jag bloggar när lusten kommer,inte bara för att göra ett inlägg i rädsla att bli bortglömd ;)...Jag kikar runt på era bloggar i stället.Ha en skön söndag och skicka varma tankar till varandra och mig :)

12 kommentarer:

Mariakoden sa...

Hallå...Själv vill jag flytta till egen lght när jag har PMS......
Men så konstigt, jag har dig på bloggkoll men har inte fått något tecken på att du uppdaterat.....=(
Mysko!
Blogglusten går upp o ner. I går var jag ensam hemma å var lite (läs: Mycket) mörkrädd så jag läste bloggar tills jagsomnade......
Under veckan har jag inte så mycket tid över så det blir knappt nåt bloggande. Har märkt att om jag bara ska kolla in en blogg så går det snabbt 30 min!!! Man klickar vidare o vidare...

Så spännande med stugan! Ni måste bara ha en josef frank tapet!!!! Å vitt!!!!
=)
Nä, nu ska sonen bada å iväg på kalas...själv tänkte jag gå ut å gå!! Kram på dig!!!
Ps. Ät en massa choklad så blir pms:et bra......=)

m a r i a k o d e n sa...

Nu fick jag meeddelande på bloggkoll......=)

Liza sa...

Så spännande med stugan!!! Förstår att det blir fullt upp med att fixa och dona där nu!
Blogga när du vill och känner för det.. inte glömmer vi dig ändå!!
KRAM!
Liza

Maria sa...

HEj My!
Såklart glöms du inte bort även om du pausar ett tag. Utan lust så är det inte bra..jag har lust ännu och låter det styra...
Hoppas att ni får en härlig säsong i eran stuga. Jag vill också ha en egen stuga!!

Inredningsgalen sa...

Ta ett djupt andetag!!! Hoppas allt blir bättre snart!

anna sa...

Usch för sånna dagar, man vill helst bara gömma sig, hoppas det känns bättre idag.

Lisa/lisasbiblo sa...

Hej! usch för pms! Där var jag förra veckan;)......sorry att jag inte var så social i söndags....men min bok var(den e slut nu)såå bra! Och det är typ _enda_gången jag hinner läsa:)))så det gäller att ta tillfällena när de kommer:)har ni skrivit upp er på korvförsäljning nu då? (*inte kul*)ha det bra, vännen!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ååh så är det ibland att man inte har lust till nanting och absolut inte blogga. blogglusten kommer och gar.. bara att vänta till man känner sig inspirerad igen. det far absolut inte känna som tvang eller stress!!
skickar massa varma tankar till dig och att det i morgon blir en bättre dag för dig!!

svar: nä.. inte pitea ;-)... malmö :-)

Ellasmamma sa...

Blogga ska man göra för att det är kul och inte för att man känner att man måste. Njut av andras bloggar och skriv själv när lusten faller på...hoppas det känns bättre idag :-)

Anonym sa...

Hej! Känner igen mig SÅ mycket i det du beskriver med PMS. Jag lider något hemskt av min PMS. :( Åker ner i ett svart hål varje gång. :( Är vanligtsvis en glad & sprallig tjej men när jag har Pms så blir jag som en annan person. Klarar inte den minsta motgång, blir allmänt depp. Så du behöve rinte känna dig ensam iaf. :) Jag blir lika förundrad varje gång jag får besvären för jag kan inte fatta vad det kan göra med en. Jag kan rekommendera naturpreparatet FEMAL BALANS. Det har gjort mina besvär något bättre. Innna jag började med dom så ville jag typ dö vid varje pmsperiod. Mådde fruktansvärt dåligt. Så lite förbättring har det blivit men stress förvärrar det avsevärt har jag märkt. SÅ är jag mkt stressad vid den tidpunkten så blir det värre.


Hoppas du känner dig lite piggare nu. vad det gäller bloggningen. Gör det när du känner för det. "trogna" läsare kommer tbx & kollar och väntar på uppdatering. Men jag förstår ditt tänk. Känner samm i bland, såklart vid PMS. :) Då vill jag lägga ner bloggen i bland. :)

Blogglusten komer å går, just nu är jag inne i ebn bloggsväng och har hur mkt som helst att blogga om, får hålla igen lite, så besäkarna hänger med. :) Sen i bland har jag mindre lust att blogga. Det ska komma spontat och när man känner för det. Annars blir det inte bra.


Du ska se att den kommer tbx när du minst anar. :) Det blir at tman låser sig om man tnkner på de töfr mkt.


Må så gott & Ta´t lugnt!

Kramar Malin Inspiration & design

Eva / whiskyochchampagne sa...

Tack vare alla mina mediciner så slipper jag allt vad mesn heter ! Fast...jag kom liksom PANG in i klimakteriet, men efter 4 år känns det liksom bättre nu...hihi !
***
Hoppas Du får en härlig Valborg med massor av goda korvar och mys vid brasan !
KRAAAM EVA

Malin sa...

Helt rätt, blogga skall man göra för att det är kul, blir det tvång o press då försvinner lusten!