måndag 12 maj 2008

Lite bilder från helgen i stugan







Ingen skogstur utan en riktig älg ;).Han bara stod och stirrade på oss innan han travade in i skogen igen

Ljuvlig helg i vår nya stuga.Ny för oss alltså.Den är byggd nån gång på 30-40 talet.Det är ett snällt hus och känslan i det är som när man träffar en människa som man genast tycker om.Innerligt och gott.Vi har eldat ris ute på gården och städat inomhus för tyvärr så hade förra ägaren inte städat innan hon lämnade över det.Sånt har jag lite svårt att förstå att nån ens vill lämna sin skit till nån annan att ta hand om.Nåja,nu är det rent och fint och jag har såpskurat alla golv och känner mig så miljövänlig :).Jag har bestämt att inget nyproducerat ska komma över tröskeln i stugan.Jag har brutit det för jag glömde mitt löfte.Synden står på bordet i form av blommorna och vasen från Dollarstore ;).Det jag nog måste köpa nytt är några hyllor till köket för jag behöver ganska många och till gardiner till allrummet men Ikea är det dyraste stället.Det har blivit en match för mig och det är skitkul och det blir helt klart personligt.Bordet hade förra ägaren lämnat.Kökssoffan har vi fått från syrran.Skåpet har jag köpt på Blocket.Vid tristess i stugan kanske jag ska måla det..Stolarna,duken och mattan är från Röda Korset

10 kommentarer:

Anonym sa...

Såååå fint! Å så mysigt!

Maria sa...

Det verkar ju helt underbart mysigt att ha en stuga! Jag vill verkligen också ha en...undrar hur många år det ska ta...

Anonym sa...

Så charmigt och mysigt precis som det ska vara i en stuga:D

Anonym sa...

Så roligt att få se bilder från stugan (har längtat)!!!
Att mysfaktorn är hög syns verkligen.. och jag gillar er filosofi att återanvända.. för det gör vi också så långt det är möjligt!! Trevligt litet husdjur också.. ja, jag menar Hälge!!
Det är härligt med STUGA!!!
JÄTTEKRAM!
Liza

I Veras hus sa...

Äntligen får man se bilder! Så himla mysigt, vaxduken var väldigt fin, var är den från?

Inte får du sluta blogga! Man måste ta pauser ibland, det är ju inte det viktigaste här i livet med bloggen även om den drar o så får man lite dåligt samvete(varför?)för att man inte skriver mer, så dumt..Men du, sluta inte!

Ellasmamma sa...

Vilken härli helg ni verkar ha haft i stugan, det är verkligen mysigt att ha ett hannat em att åka till när man vill komma hemifrån.

Anonym sa...

Tack :)
Åh vad myyysigt det ser ut på stugan! Riktigt perfekt ställe att få åka bort till ibland =)

Anonym sa...

Ååååh! Så mysigt! Tror vi tittar förbi nån gång i sommar!

Anonym sa...

Jag vill oxå ha en stuga vid havet - eller ett litet mysigt torp nånstans vid en sjö i en skog ... Åh, det hade varit livet tycker jag!!! Drömma kan man alltid... PiM

Sara sa...

Åh vilka underbara bilder du visar från stugan! Och ett finfint besök hade ni oxå :)
Kramiz//Zassi
http://katterochpasta.blogg.se