tisdag 19 augusti 2008

Okej
vad handlade jag på Ikea då? Ja, eftersom jag är i organisera-fasen just nu så blev det två stor förvaringsbackar för våra vinterskor.De förvaras nu i ett förråd i källaren och garderoben här uppe där allt trycktes in förr går nu att öppna utan risk för att få en skridsko eller mannens 46:or eller mina 39:or på tårna.Det är så praktiskt att de är genomskinliga för de behöver inte ens öppnas för att ögnas igenom.Skubb förvaringsfack för skor har jag redan där sen förr.En Knodd tunna för förvaring av tidningspapper för eldning. Vi har en Tulikivi som används flitigt och då är det praktisk att förvara tidningarna där nära till hands.Den förra förvaringen var i rotting och hade sett sina bästa dagar.
Ett paket med doftljus följde också med och en stuvbit av ett tyg som Cilla Ramnek har designat.Det svarta "melontyget ska få hänga på väggen i köket där Marimekkotyget hänger nu.
En kudde 65*65 fick äldsta sonen med ett snyggt fodral till."Dimpa" klädfodral för kläder jag vill ha kvar men inte använder som min brudklänning.Inget damm eller släp som ligger på golvet i garderoben.Den gillar jag.Sen blev det lite småsaker som tandkräm...hihi..tänk att de tom har det...Det är ju fantastiskt...=)

4 kommentarer:

Liza sa...

Lyckliga du som varit på IKEA! Förvaring kan man aldrig få för mycket av!!
KRAM!

MiaMaria sa...

Hej!

Himmel vad många fina saker du shoppat på Ikea!

Ha´en bra dag!
MiaMaria

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

bra förvaring är en nödvändig lyx och IKEA är väldigt duktiga på det.

svartataket sa...

Vad mycket bra du fick med dig! Det är alltis så kul och skönt nät man organiserat upp något som varit kaos innan..hihi