måndag 1 september 2008

Vad har ni för badrumsskåp?


Det är ju skitsvårt att välja badrumsskåp.Lilltoan´s tak är vitt kaklet kommer att vara vitt och klinkerserna mörkgrå,skjutdörrar till garderoben kommer att vara grå/spegelglas.Det är bara skåpet som jag inte hittat.Snälla dela med er...Vickan,Mariakoden,Jag blommar, Tinaminastina,I veras hus,Persilja,Room&Serve och alla andra som känner för det och skriv en kommentar här när ni har gjort det så jag kan titta.Kom igen nu!Jag är seriöst intresserad för jag behöver hjälpen.
Bilden från Badrumsportalen

15 kommentarer:

Anonym sa...

sorry, hinner nog inte med ditt party men tack for att dun tankte pa mej!**Lisa som ar i Bulgarien annu!

Liza sa...

Kan inte hjälpa dig.. har världens fulaste badrumsskåp i båda toaletterna. Men det blir inga nya före renoveringen (när den nu ska bli av)!!
Hoppas att du hittar det du söker!
KRAM!

Hannah sa...

Vi hade en gammal inredning från 76 i mörkt brunt, som jag i och för sig gillade skarpt. MEN tidenstand har tillslut gjort slut på den. Vi hade köpt en skitsnygg granitskiva till den som jag gärna ville ha kvar. Tyvärr fanns inga nya inredningar som passade måtten till denna SÅ, nu kommer jag till lösningen.

Vi köpte köksluckor, täcksidor från IKEA samt köpte några snygga handtag. Voilá en helt ny badrumsinredning för under 200o kr.

Nu vet jag inte om det hjälper dig, men ett budget tips ialla fall. Stommar från Reprisen, täcksdior och dörrar från IKEA, nya handtag från vart du vill.

Mvh Hannah

Maria sa...

Hej!
Vi har badrumsinredning i stora toan från 1982, så den rekommenderar jag inte...=)

Till lilla toan köpte vi från IKEA, men jag tycker att deras utbud är lite begränsat. Men eftersom det är billigast med IKEA så fick det bli ett av deras ändå. Vättern skåp med en vit dörr...

Om ni har vitt kakel, vitt tak och klinkersgolv så skulle det väl vara fint med något som bryter av kanske...typ färgad skåplucka, björk eller ek?

Perislja sa...

Mitt förslag är två stycken röda plåtskåp från ikea som heter Ätran tror jag. De sätter du så att du får ett kors i det tomma utrymmet. Tänk röda korset, fast skåpen är röda och korset blir det mellan. Fattar du? Kika in hos mig och se mitt nya röda skåp som jag visade för några dagar sen. Tänk det med ett till bredvid fast åt andra hållet.

Vickan sa...

Hmm... vi har en sketaful blå skåp med ett inbyggt tvättställ som lutar lite så att allt ramlar ner i skålen. Inget att visa omvärlden med andra ord... sorry!

Däremot är jag gärna smakråd om du visar några potentiella skåpar...

tinaminastina sa...

Ååå jag hade gärna visat upp mitt badrumsskåp...om det hade varit nåt att se.Vi har ett badrum från -92...inget kul alls..badrumsskåpet är vitt men ett sånt som är inhandlat på coop tror jag.Med andra ord inget direkt inspirerande!!!Vi ska förmodligen renovera vårt inom nåt år..har badrumsskåpet MOLGER,från Ikea,som min favorit.Tror det skulle vara snyggt hos dej...det skulle bryta fint mot det vita och grå...detta är mitt tips!! Lycka till...ska bli kul att se det färdiga resultatet!!!

kramizzzzzzzz/tina

Kicki sa...

Tack! Det håller jag tummarna för också :)
Tyvärr har jag inget höjdarbadrumsskåp att visa... Pitebos trista vita... Men kanske skulle det bli snyggt med mörkgrått för att ta tillbaka färgen från golvet. Antingen det eller något ljusare - vitt eller färgglatt.

Helena sa...

Hej tjejen! Jag har två smala badrumsskåp som inte längre finns i IKEA´s sortiment. De har glasluckor och är i övigt i metall. De sitter ovan min toastol, och ovan handfatet har jag e spegel från IKEA i trä. Jag är nöjd vårt badrum är så smalt!

Eva / whiskyochchampagne sa...

Kan absolut inte hjälpa dig för våra skåpar är jag inte nöjd med alls :) men det ska kanske bli ändring på dem också...hihi !

Hoppas sommaren varit bra ! Jag har nästan inte varit i närheten av datorn...åtminstone inte länge :)

***
KRAAAM EVA

Sandra/Vit design sa...

Kan tyvärr inte hjälpa dig heller, vi har ett fult toalettskåp som är standard i alla studentlägenheter. Kram Sandra

Sofie sa...

Tack för inbjudan till partyt, men jag jobbar tyvärr då!

Ser att du fått så många bra tips :) Verkligen snyggt de på bilden! Kram, Sofie

www.missfixtrix.com sa...

När vi hade ett litet sött gårdshus i innerstan så hade vi möjlighet att fixa ordning det mesta själva. VI valde att bygga in det fula badrumsskåpet i väggen och sen ha själva spegeln som dörr. Det såg ut som det var en spegel i mosaiken men sen låg det dolt bakom...

svartataket sa...

Vilken färg vill du skåpet ska ha då? eller stil? Vi har bara en slät spegel och sen har vi i det ena badrummet ett högskåp och ett väggskåp på andra väggar i en blå serie som IKEA hade för några år sedan. I det nya vi håller på med nu så blir det även där en slät spegel och handfat med lådor under(precis som du visar) och sen ska vi bygga in väggskåp i en vägg och sen blir det nog någon öppen hylla också..
Hoppas du hittar något :)

Veras hem sa...

Men guuud:-( Har inte sett din fråga förräns nu*BUU för mig*
Ert badrum blev riktigt snyggt.

Vi har i badrummet stort vitt handfat ÅNN från IKEA, ett stort golvskåp med frostad glasdörr, inbyggd spegel i kaklet s a s, grå klinker och vita kaklade väggar.

Lilltoan var OK när vi flyttade in, men den vill jag göra om.