lördag 17 januari 2009

Lördag

Jag ska ta mig en promenad in till stan med de två yngsta barnen.Det är perfekt väder för en promenad -8 och det ser ut att bli en ljus dag.Det är så härligt när det blir ljusare och ljusare.Jag tror att tiden efter jul och nyår är min bästa tid. Jag ger inga nyårslöften för jag trivs i min vikt,röker inte och lever ett hälsosamt liv och de sakerna är på topp i svenskarnas nyårslöften läste jag i tidningen i morse.
Det jag alltid försöker utan att ha det som ett tungt nedtryckande löfte är att försöka LEVA en dag i taget.Gå emot rädslor,göra nya saker och försöka att se det positiva i livet.Jag lyckas ganska bra.Inte perfekt men det kommer det aldrig att bli,tack och lov.Lite mer att mod att vara mig själv utan att oroas för vad andra ska tycka och tänka önskas,tack!

Kolla dessa fat.Visst är det en härlig färg på dem.Det är Anki Wollter som har gjort dem och jag skulle gärna ha dem hemma plus hennes ljusstakar
som jag har sett både hos Lyckliga gatan och Kitchenbloom.Jag fyller år i morgon så jag kanske beställer ljusstakarna till mig själv....Jag tar gärna emot gratulationer!!!!:)
Ha en skön dag

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

WOW så läckra ljusstakar!

En fördel med att bli äldre är att man börjar strunta i vad andra tycker...kanske både på gott och ont ;-)

Kram Maud

Eva / whiskyochchampagne sa...

Jag har inget bloggkoll utan är en netvibbare :D ! Men RSS-flödet är öppet så det ska inte vara några problems alls...
Är inte så himla insatt men har aldrig haft nån bloggkoll...men blogg.se gjorde ju om nåt i höstas och man var tvungen att fixa det...och det har jag gjort, så jag hoppas det funkar !

***
KRAAAM EVA

tinaminastina sa...

Hej där!Tack för raderna hos mej om golv!Vi ska åka en tur nu i veckan och kika igen,har inte bestämt oss än.

Underbara saker du visar,hoppas du fick eller köpte till dej själv nåt du önskade i
födelsedagspresent.Grattis i efterskott!

Ha det fint å kram på dej!

tina

Ellasmamma sa...

Grattis i efterskott! Jag blir glad av att läsa ditt inlägg om att du trivs med dig själv och inte känner behov av att förändra en massa saker. Livet är för kort för att oroa sig, bättre ta dagen som den kommer.

Malin sa...

Ok gratulationen kanske kommer lite sent...men bättre sent än aldrig! GRATTIS!

Vilka sunda tankar du delar med dig här!