söndag 22 februari 2009

Helgen är över..snart


och på lördagkväll fick jag blommor som tack för en tid i min kyrkas styrelse.Jag har klivit av för att tiden inte räcker till.Det viktigaste är att min familj och jag mår bra och jag är en sån som go nuts and bananas av stress.Men det är tråkigt att inte kunna vara med överallt där jag vill.Det finns så mycket roligt.Jag har dock blivit bätre med åren. Nu kan jag ta en tupplur utan att tro att jag "missar" nåt av livet ;). Det jag får till mig i mina stilla stunder ger mig energin att fungera i vardagen.Tid för eftertanke är vad jag behöver och allt har sin tid.
Jag läste Torbjörn Carlsson´s krönika (som alltid) i PT häromdagen och jag gillade verkligen den.Läs den här

9 kommentarer:

Liza sa...

Oj, vad det är svårt att lämna kommentarer här.. ordverifieringen saknas ofta!! Men du ska veta att jag är in här mest varje dag för att se vad du har för dig!
Ha det gott!
kram!
liza

Vickan sa...

KLOCKREN krönika!

Myownhome sa...

Åh vad jag känner igen mej i det du skriver... Haha, kan vakna på morgonen när jag är ledig och bara bli helt tokstressad för att jag sovit för länge för man vill hinna göra så mycket... Men vad bra att du börjat ta mer tid till lugn och ro!! Man behöver nog det för att kunna uppskatta allt annat...!

kram!

Sofie sa...

Läste också den krönikan och jag kunde inte låta bli att le! Underfundigt :)

Låter sunt att ta ett beslut att säga av sig lite ansvar då det är stressigt.

Kram!

m a r i a k o d e n sa...

nÄÄÄ.....inget sånt.
Vi ska på en utflykt å barnen tycker det är så spännande....

Oj, sconsen e klara...

Vi hörs! Kram!!

Maria sa...

Tycker att det är svårt ibland att låta bli att vara med än här och där när allt känns roligt, men jag har också blivit bättre på att prioritera bort en del saker, fast de verkar roliga...

tinaminastina sa...

Hej vännen!Vilken underbar krönika...tankvärd!Jag känner också igen mej i det du skriver,klarar inte stress,men har lärt mej att försöka hantera det rätt,att kliva av och försöka låta bli"måsten".
Kul du hittade den superläckra vasen och tänkte på mej...jag gillar den massor =)=)gulledej!

Har min lilla pappa på besök här i dag så nu ska vi mumsa på bullar som han hade med sej...

Ha nu en härlig söndag och kram på dej!

tina=)

Maria sa...

Hej My!
Men så roligt att lampan varit hos dig! Jag blev väldigt glad eftersom min syster först köpte en lika som denna för minst 10, kanske 15 år sedan. Sedan hittade jag strax efter en svart-vit och gav den åt henne så att hennes röd-vita fick en kompis. Och nu minst 10 år senare så var jag ju tvungen att köpa en igen när jag hittade den!

Livet i byn sa...

Det är nog klokt att kliva av när man känner att man inte orkar. Jag är betydligt mer stresskänslig nu som äldre än då jag var yngre.

~Livet i byn