söndag 3 maj 2009

Soliga,härliga dagar

Nu har våren kommit ordentligt hit till Pite´.Jag har t.o.m legat ute i bikini en dag.Har aldrig hänt förr vid den här tiden.I lä förstås :).
Jag var på IKEA och Iittala´s outletbutik i Haparanda i går.Jag behövde fylla på med flattallrikar.Jag köpte två serviser för ett tag sedan men de verkar inte räcka så jag fyllde på med nio till ur serien Dinera,grå.Jag gillar dem.Enkla.De obligatoriska servetterna,som man bara måste köpa när man är på IKEA följde med i varukorgen,liksom dennna glada sopborste.

Från serien Svabba.
Mina föräldrar bor inte så långt bort från IKEA så eftersom vi hälsar på dem regelbundet så känns närheten till IKEA extra rolig.Min mamma som läkarna hade "räknat bort" före jul är nu precis som hon var innan hon fick sin diagnos,cancer.Glad,stark och framförallt levande.Kan man få större gåva?Hon har sin sjukdom men läkarna säger nu att hon kan leva länge med den.Inga lyktor eller sopborstar kan någonsin få samma betydelse även om vackra saker fortfarande får mig att bli glad.Och vackra saker betyder ju inte shopping ;).Naturen,fåglarna,solen och alla vackra människor.....GRATIS och ovärderligt.
Mina två första Kivilyktor har hamnat i huset.Jag har haft motstånd mot att köpa dem eftersom ALLA har dem.Men,what the...de är ju fina.Det blev två gröna för mig.
Äntligen har jag och min kompis A varit och sett"Män som hatar kvinnor" på bio.Jag säger bara ;MER;MER;MER.Jag vill se de andra böckerna som film också.Så bra den var.Övertygande skådespelare och handlingen är ju nervkittlande.Heja Stieg Larsson!.Om ni inte har läst böckerna så måste ni göra det.
Hoppas ni får en riktigt skön söndag Förslag;Påbörja Millenium triologin!

2 kommentarer:

Nettan sa...

Coolt liten borste !
Skönt & höra att din Mamma mår bättre iallafall =0)

Kram Nettan

Anonym sa...

Du har så rätt kompis:-) tänker på människor som finns runtomkring - inga saker i världen kan mäta sig med dem! Glad för att din mamma lever och glad för att du är min vän:-)/Margaretha