fredag 30 oktober 2009

Trevlig helg!


Det är mysigt att få ta fram vår Halloweenljusslinga.
I dag hamnade vi faktiskt på en husvisning.Jag ringde till en mäklare i stan och skulle höra om de hade möjlighet att ordna en visning på ett hus som vi ville titta på.Det visade sig att mäklaren hade visning i dag så då åkte vi dit.Men....nä...det blir ingen flytt dit.Direktverkande el bla och ett jättestort hus så bara elräkningen skulle ruinera oss.Jag älskar läget däremot.Det känns jobbigt att bo i renovering om vi bestämmer oss för att bygga ut.Alla i familjen är nöjd med storleken på vårt hus utom jag så jag lägger mig (för den här gången ;).Hallen bygger vi nog ut så småningom men det andra med bl a köket får vara.Jag får förändra det jag kan.Alltså min inställning till storleken för alternativet är ju att bo i renovering och det orkar jag inte med.Sen har det varit nog och är nog med sorgen efter min mamma.I helgen hedrar vi våra älskade som inte är med oss längre.
Ta hand om er och era kära.

3 kommentarer:

Pointerliv sa...

så mysigt det ser ut på bilden.
I går kväll så hade vi många häxor som plingade på och sa bus eller godis. En gång så sa jag till dom bus och då viste dom inte vad dom skulle göra. Utan dom sa dom bu till mig och stängde dörren. Hoppas ni får en fin helg!
Kramar från mig...

Liza sa...

Beklagar sorgen! Det är jobbigt att mista sin mamma, men jag håller med dig våra mödrar har det bra där de är... sorgen och saknaden är vår!
Kram!
Liza

Anonym sa...

Hallå...så mysigt ni har det!

Kolla in min musikblogg....(som jag länkar till) Har lagt in bilder där till dig. Du kan ju spara ner om det är ngn du gillar. Tänkte ta bort inlägget sen eftersom jag inte vet källan till bilderna.

Kram o gonatt!!!

/Mariako...