lördag 14 november 2009

Arga snickaren


Jag ägnade gårdagskvällen med att se på gamla program av Arga snickaren på Kanal 5 play medan mannen och de två äldsta barnen var på PREMIÄRBIO på stadens biograf.Filmen 2012 såg de och var mycket nöjda.Jag ska också gå och se den när andan faller på men jag led inte hemma.Kalla mig vad ni vill men jag blir riktigt rörd av det programmet.Jag kan nästan känna känslan av lättnad när familjerna får hjälp med att färdigställa husen de bor i och så blir det så fint efteråt.Speciellt detta program berörde mig mycket och huset de byggde skulle jag inte säga nej till.
Jag har varit riktigt effektiv i dag med olika städprojekt och nu sitter jag i vardagsrummet bredvid Tulikivin och hör elden spraka medan middagen puttrar på spisen.Det blir en slappar kväll.

5 kommentarer:

Pointerliv sa...

Mysigt det låter att kunna tända en brasa och höra hur det sprakar i elden , det är juvlig musik det!
Tack för dom fina kommentarerna:)
Jag mår bättre i dag och svullnaden har börjat avta men har fortfarande ganska ont. Hoppas ni har haft en mysig helg, Kramar från Åsa=)

Sofie sa...

Jag gillar också Arga snickaren och blir berörd av programmet... nu har jag inte hunnit se något program denna säsong men förra omgången var riktigt bra också blir det ju så fint när dom är färdiga!

Pointerliv sa...

Hej på dig vill bara säga att du får inte glömma att fara på idepoolen för snart är ju tiden ute:) Kram från Åsa

Persilja sa...

Å jag glömmer att se på teve!!! Kostar kanal5 play? Annars ska jag sätta mig nån kväll. Jag tycker han är lite fin han arga snickaren. Han skulle gärna få komma och vara lite argsnäll hos mig. :):):):)

Maria sa...

Jag gillar också det programmet. Blandningen av snickeri och parterapi!