fredag 5 februari 2010

Ett litet steg för mänskligheten

men ett stort steg i rätt riktning för oss då vi har haft värderingsmannen här i dag.Han ansåg att det inte skulle vara nåt hinder för oss att få in lånen på ett fördelaktigt sätt efter utbyggnaden.YYYIHHHHHAAAAAAAA!!!!!!!!!
Nu påbörjas bygglovsansökan,den riktiga,inte bara förhandsbeskedet som gav oss klartecken för att få bygga.
Jag hade tänkt visa hur vår källartrapp blev men jag har inget batteri i kameran.Tapeten jag köpte long time ago är uppsatt.Hanna Werning´s "Kvitter" från Boråstapeter.10 år efter alla andra typ ;) men jag bryr mig inte om det.Där det sitter nu sitter den som en smäck.Ha en trevlig fredagkväll.

5 kommentarer:

Eva / whiskyochchampagne sa...

Tänkte fråga dig om en sak...för ganska länge sen rekommenderade du en rolig sida där man kunde göra om foton till alla möjliga roliga bilder...bla pärlbrickor, skyltar mmmmm ! Kommer du ihåg vad den sidan hette ? För det gör inte jag...hehe !

Har letat men hittar inte...och nu ville dottern göra pärlbrickor av bilder...

***
KRAAAM EVA

:)

Pointerliv sa...

Grattis och snygg tapet!!!
Trevlig helg:)

Eva sa...

Den där är ju kanonfin! Tycker om fåglar. Det blev säkert super.

fru Sätterlund ✯ sa...

Grattis, vad roligt!! Vi fick också ja från banken men nu väntar vi på om säljaren accepterar vårt bud... det är en enda lång väntan..

Tapeten är såå härlig, förstår att det blev bra :)
Kram Therese

Lisa sa...

Skitläcker tapet, och trappen blev säkert hur snygg som helst! Och vad roligt för er, nu börjar ju bygget på allvar! /Kram/L