måndag 16 augusti 2010

Stig Lindberg

är en intressant formgivare.I sommar var jag och äldsta sonen till Östersund och i en butik där kunde jag inte motstå frestelsen att köpa "Lustgården".Tyget är formgivet av Lindberg.Nu har jag den som gardin i ett av fönstrena i köket men jag tror att jag ska göra en tavla av den.Den gör mig glad med sin röda färg och glada motiv.De ser ut att ha det gott där i Lustgården :).
Här finns ett klipp om Gustavsbergs porslinsfabrik där Lindberg var formgivare.

DEn mässingsfärgade Bumlingen ska bli vit.Så småningom.Just nu funkar det faktiskt bra för mitt öga att det äe olika färger :)

Jag ber om ursäkt för de kassa bilderna men jag har inte riktigt kommit i bloggfprm efter det långa uppehållet.Härda ut.Det kan bli bättre :)

4 kommentarer:

Luna D Sign sa...

Hej! Tänkte passa på att meddela att jag just nu har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

Johanna.B sa...

Hej! Kul att du tittade in oss mig och tack för den fina kommentaren! Du är mycket välkommen tillbaka.

Stig Lindberg är en favorit hos mig med. Här hemma finns bland annat Berså!

Kram
/Johanna

Maria sa...

Hej!
Jag älskar det där tyget!

Kul att du är tillbaka. Jag bloggar på, men hinner dåligt att besöka andra. Men kanske hinner mera när vardag och höst är här igen. Är alldeles slut ni efter Nolia. Ska försöka ha en återhämtarvecka. Nästa helg ska jag stå på marknad i STrömsund.

Vi kanske syns någonstans irl snart!

Kram Maria

Lit de Parade sa...

Stig... Finns ingen bättre!

M @ Lit de Parade