fredag 27 april 2007

Bokbeställning och fynd (igen:)
Denna bok har jag förbeställt på adLibris.se. Kommer sista maj. De tidigare böckerna av Stieg Larsson, "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som lekte med elden", är SÅ bra.
Jag har varit till Luleå och handlat mat bl. a. Gick in en sväng på Fina rum och där sålde de ut underbara kvalitetstyger till extrapriser. Det fanns hur mycket snyggt som helst,bl. a Tiny av Karin Mannerstål, Havstulpan (se bild) mm, men jag begränsade mig till dessa gardiner och fuskfårpälsen. De hade bl.a en vit vaxduk, Blomma från Mairo (se bild), med svart mönster för 400:- ordinarie pris är 700:-. Jag tänkte praktiskt. Den skulle inte ha varit vit så länge på vårt matbord. Kommer det ketchup på duken så går det inte att få bort. Så skynda dit och fynda ni som har möjlighet.
Jag går på sparlåga och inredningsilet som varat ganska länge denna gång känns lugnare just nu. Har inte riktigt ork just nu och det är okej. Ska äta middag med familjen nu och njuta av kvällen. Ha det gott!

11 kommentarer:

eva sa...

Vilka fina fynd !
Jag har inte hunnit läsa Stieg Larssons första två än, och jag väntade att Camilla Läckbergs nya skulle kommit i brevlådan idag...men icke det ! Den släpptes idag och det brukar funka bra att böckerna kommer samma dag, men nu får jag väl vänta till påmåndag...

Ha en fin helg !

KRAM EVA

Liza sa...

Hej hopp! Börjar läsa Camilla Läckbergs nya ikväll - måste förbeställa Stieg Trenters nya!! Hans två första är så bra! Har hört att det även fanns en bok till i hans dator!!??
Kram och ha en skön läshelg!
Ps. Snygga tyger!!!

Hemma på landet sa...

Här öser jag värme över till dig. :-)

Jo fl är ett forum som jag hållit till på ganska länge. Familjeliv heter det.
Men just nu mår jag inte så bra i mitt hjärta så jag klev ur därifrån ett tag.Blir så stressad, så jag håller mig till bloggen. Puss Stina

Barbro sa...

åhh, vad kul med boktips... å vilka fina saker du fyndat!! den som ändå iddes åka till Luleå... laddar för weekend i Sthlm istället... Nu gav du mig idé till inlägg nästa gång. Boktips!!

Victoria sa...

Åh hej bara! Lunchinbjudan! Låter mycket jättetrevligt! Har just beklagat mig över mitt bristfälligt sociala yrkesliv. Det var visst nån, någonstans som hörde det.

Vi jobbar ju samtidigt Åsa och jag, så det är bara två scheman att ta hänsyn till. Ja, och ska ju nån ha hand om Lillfröken och Murbräckan förstås...

Det här var andra gången idag som jag fick lite rörda tårar i ögonen. Tror det är nåt skumt med hormonerna...

Ha en trevlig kväll, och hälsa gubben!

Fialotta sa...

Så trevligt att se att jag inte är den enda som "fyndar" Sambon blir galen när jag kommer hem och säger att jag fyndat "Ha som att det där var ett fynd, du behöver ju inte ens det där" Ja se karlar!

Trevlig helg!

Mariakoden sa...

Nääää...Manvinner ingen Kartellampa....utan nåt annat fint...Hehe..*elakt skratt*
Å jag som åker till Luleå i morron...Tjoho!!!
Måste gå å få skönhetssömn nu...
Kraaaam!!! //M

Zassi sa...

Superfina gardiner!! Och mysigt med fårpälsen :)

Ibland kan det vara klokt att tänka praktiskt, även om det inte händer så ofta, inte för mig iallafall :)

Ha en bra dag! Kram

Lisa sa...

Fin pläd! Köpte min på samma ställe _innan_ jul(till fullt pris :( men jag har varit till Roknäs idag och fyndat MÅNGA löpare och handdukar från både Spira och Form o Design, jättebilligt!(å du, de har öppet imorrn med!)

Annika sa...

Nämen å vad glad att jag sprang förbi här. Har läääängtat efter den boken! Ska genast anmäla mig.

Vilka fynd! De har så mkt fint på Fina rum!

!ngela Be sa...

Jag har börjat lyssna på den boken idag!! Vilken lycka! kram å tack för titten i verkligheten =)