måndag 21 maj 2007

Ok,så då är jag några år äldre då


44,9 år enligt detta test för att vara exakt i stället för mina 39,4. Hittade det hos Lizaloop. Buhu,detta tog mig väldigt hårt.Nån som vill ha två underbara barn,min blomma,köpa vår bil och flytta in i vårt hus för nu ska jag dra till Kos och supa skallen av mig med öl, för det står att det måste vara öl för att räknas.Kanske jag kan följa med Maria till Alanya. Jag tror att det kan dra ner min ålder också. Jag har en man också som jag måste göra mig av med.Ska nämligen bli sambo eller kanske särbo...hm...har inte bestämt vad...får fundera lite mer på det. Sen har jag några rabattcheckar på ICA som jag skänker bort .Finns att hämta på busstationen i Piteå mellan 15-19 i kväll. Jag bär en vit strut på huvudet och en svart resväska där jag förvarar checkarna. Nu ska jag gå och lägga mig för i min ålder sover man efter en natts arbete. Kramar =)

8 kommentarer:

Karin sa...

Jag då! Jag blev 51.3 och jag är bara 30! herregud vart ska detta sluta?!

Victoria sa...

Hahaha... du låter nästan lite bitter. Men se det så här: Du har närmare till pensionen.

För dig diffar det ju bara fem år. Själv blev jag 47,3 år, och jag har ju inte fyllt tretti ens...

Så nu kastar jag ut datorn och skaffar mig en rutig dramaten istället. Och en Bichon Frikasse med röd rosett (och röda tassar, som Ice)

vildängel sa...

Jag har ju bott i piteå i större delen av mitt liv så ett besök hemma är alltid guld värt - oavsett väder. *s*

TiniTott sa...

Ha ha det låter som ett skojigt test, måste jag genast testa =) Fast lurig sak som lägger på en massa år så där ;)

Stina sa...

Haha, nu förstår jag vad du menar! *ler* Tack för kommentaren hos mig! Trevlig blogg du har. Hit kommer jag tillbaka. Lägger upp en länk till dig på en gång, hoppas det e okej. HA en skön eftermiddag/kväll. Kram

Fridasfunderingar sa...

Oj. Gjorde just testet......du kan känna lugnet om jag säger så. Kommer att blogg om det här vid tillfälle. Nu ska jag beställa biljettter till Hultfredsfestivalen, enda sättet att bli yngre tydligen. Ha en fin måndag!

Liza sa...

Vi är jämnåriga du och jag - bara det att jag är betydligt äldre i verkligheten... 44,9 år (tror ta mej sjutton att jag var äldre då än jag är nu)!! Hur det nu kan komma sig???
Var inte ledsen - när du blir äldre blir du yngre.....
Kram!
Liza

Mariakoden sa...

Ja! Följ med vettja!!!
Har inte varit så peppad men nu börjar jag längta lite......

Själv blej jag jättegammal i testet...måste nog göra om det å fuska lite....=)

Kram å gonatt från mig!!

Ps. Snart börjar loppisen.....!!! Yippie!!!