tisdag 22 maj 2007

Tisdagstema-siffror


Denna bok är en del av min vardag nu eftersom jag har valt ut tapeter till två av rummen uppe och till vardagsrummet. Svågern kommer och spacklar i morgon kväll.Sen kör han på med äldste sonens rum först. Spackling,målning av tak och tapetsering. Jag kommer att stå bakom kameran och lägga ut bilder på bloggen. Det tycker jag är ett fint samarbete =). Och förresten, visst ser ni siffrorna ? Här är länken till Tisdagstema

15 kommentarer:

Lisa sa...

det var väl en ovanligt rolig bok kan jag tänka mig!!

Kaleen sa...

Trevligt att du ska få det tapetserat, alltid kul med lite nytt :)

hpy sa...

Lycka till med tapetserandet.

Lotten sa...

Ser fram emot bilder på framstegen... ;-)

-Visst ser jag siffrorna!

Aradil sa...

Vad spännande med nytapetserat!

JULIE K sa...

Er det en bok om tapeter ?

Nettan sa...

Vad kul med tapetprover! Längtar tills vi ska flytta till hus!

Kram

TiniTott sa...

Perfekt tolkning av dagens tema =) Vad roligt med all tapetsering, och jag gillar samarbetet, måste vara det perfekta ;)

Nicka sa...

Hittade hit via Tisdagstema... Spännande med renovering! =)

Ha det gott!

eva sa...

Helt klart siffror på den roliga katalogen...

KRAM EVA

Think Twice sa...

Ja sånt där att välja ut tapeter kan ge en beslutsångest....å som sagt det gäller ju att komma ihåg siffrorna på dom man valt ut:)

Kaprifol sa...

Vad kul att välja tapeter! Lyx att du har nån som hjälper till också så kan du göra de roliga bitarna. :)

sannaslillavra sa...

hej tjejen
tack för den snälla kommentaren på min sida. Blommorna du frågade om har jag ingen aning om vad de heter men de växer som ogräs hemma hos oss i alla fall :-) Men de är fint "ogräs" i alla fall.

Vad kul att få lite tapetserat hemma. Arbetsfördelningen var bra tycker jag *hihi*

Kram
Sanna

T sa...

visst ser jag siffrorna! så roligt o se hur många roliga varianter folk har på temat denna vecka!!! lycka till med allt! kram

Erika sa...

Vad kul att tapetsera om... Vi är också på g med det i 4 rum men det har blivit stopp i det första vilket gör att även de andra har stoppat. Sambon har tröttnat på att greja där inne, därav stiltjen. Eller om det är för att jag vägrar att ge mig utan ska förutom matsalsmöbler mm, ska byta ut sofforna också? Suck!

Måste tala om att jag inte är så hurtig som det verkade med mitt bidrag till temat, det är första året jag medverkar i vårruset, jag gick runt och har aldrig gått mer än jag behöver med undantag för någon promenad ner till macken typ, för att barnen vill ha glass. helt otränad alltså.

//Erika