onsdag 2 maj 2007

Örebro nästa


Jag åker till Örebro i morgon och är framme där på fredag vid lunch tror jag att det var. Är det nån som kan ge nåt tips på nån (inrednings)butik som är kul och som man bara måste besöka när man är där? Eller nåt annat intressant? Jag kommer att ha lite tid över när jag kommer fram på fredag. Annars så ska jag vara med på en kongress och kommer att vara upptagen hela helgen. Tacksam för tips.Det blir blogguppehåll för min del men jag ser fram emot att gå igenom era bloggar när jag är tillbaka på måndag. Bilden är från Jävrebodarna där jag var och grillade med vänner i tisdags. Ha det gott!

12 kommentarer:

Sofie sa...

Har inga tips på butiker, när jag aldrig har varit i Örebro. Men man kan ju surfa på nätet och kika :) Hoppas du får ett par härliga dagar, kommer sakna dina uppdateringar! Kram /Sofie

Hemma på landet sa...

Snart blir det grönt hos dig med, vännen! Kram Stina

eva sa...

Du var ganska nära oss då...här finns det alltid kaffe !
Hoppas du får en fin tripp till Örebro och trevlig helg !

KRAM EVA

TiniTott sa...

Åh det finns iallafall två jag måste rekommendera. Finns fler med, men jag kommer inte ihåg namnet nu. Men iallafall, mitt på gågatan (Drottninggatan 26) ligger en butik som heter Entré med jättemycket fin inredning. Du kan titta på http://www.entrepresenter.com/. Den andra är Village, den är ju bra överallt =) Ligger på samma gata den med. Vet inte hur bra du känner till örebro? Men om du går från stationen så kommer du rätt in i centrum, sen ligger gågatan på andra sidan ån, så du ska gå förbi slottet =) Det ligger en inredningsbutik åt andra hållet med, men själva gågatorna är bortanför slottet. Just entre och village ligger bortanför kyrkan. Den är ganska stor så du borde inte missa den =)

TiniTott sa...

Åh glömde ju.. hoppas du får en härlig helg i Örebro =)

Vildängel sa...

Det är riktigt fint vid jävrebodarna, och i jävre överhuvudtaget förståss. Några goda vänner har stuga där och det är så himla mysigt!

Victoria sa...

Ha en trevlig helg i Örebro!
Hälsa Stig-Roland! (om han skulle med...)

MO sa...

Ha de så bra, har aldrig varit där, överhuvudtaget inte ovanför stockholm...Skulle dock var kul att resa uppåt landet på sverigeresa, kram Maria

Spets och snor sa...

Ha så trevligt!

cleo sa...

Ha det så bra i Örebro. Jag tycker mig ha läst någonstans om en inredningsbutik i Örebro som någon tipsat om, men jag kan för mitt liv inte komma på vart jag läst det nu! Nåja, ha det bra och trevlig helg!

Barbro sa...

Har bara varit i Örebro en gång, trevlig stad med många butiker så du lär nog hitta något intressant!!
Hoppas du haft det bra!

MrsMalinski sa...

Här dyker jag in alldeles för sent...hade kunnat rekommenderat flera. Hittade du några trevliga butiker?