torsdag 14 juni 2007

En glad dag :)
för nu är sonens rum färdigtapetserat.Senare än jag trodde men nu sitter de där. Jag är jättenöjd och så glaad. Jag har sytt gardiner av en löpare som jag köpte på Åhlens strax efter jul. Han, sonen alltså, vill ha rött i sitt rum och gardinen innehåller både rött, grått och vitt. Precis de färger han ska ha i sitt rum. Nu är det bara resten kvar,fixet, så att säga men dessa bilder kan jag visa. Jag kan berätta att innan tapetsering och målning så var det gult tak och randiga gröna tapeter. Det blev en VISS skillnad. Återkommer med före och efter bilder. (Hoppas att jag kommer i håg att jag har skrivit det också :))
I kväll kommer min man hem efter en Stockholmsvistelse med jobbet. Han åkte i måndags.. Jag och barnen har haft det bra men nog är det roligt när barnens älskade pappa och min älskade man kommer hem igen.
Ha det bra!

12 kommentarer:

eva sa...

Vilken snygg tapet ! Och gardinerna är ju prick som han ville ha...snyggt...men vill ju gärna se mer...hihi !

KRAM EVA

Lisa(lisasbibliotek.blogg.se) sa...

Vad jättefint det blev, och jag förstår att du är nöjd! Vad roligt det ska bli att få se resultatet! Jag längtar ju!*nästan-fredag-kramar!*

MO sa...

Ser fint ut. Min son ville med ha de färgerna i sitt rum, jag tycker det är en fin kombination. Vad bra att kunna använda löpare till gardin, sånt gillar jag, när man har något och använder det till något annat än det är tänkt, bra...Ha de gott, kram Maria

Karin sa...

Vilken jättefin gardin. Vad skönt det måste kännas för er att vara klar. Sista "fixet" är ju ofta ganska trevligt också, eller hur?! Vad jobbigt att vara utan man/pappa! Skönt att han kommer hem i alla fall!

Vicke sa...

Superfint och det ska verkligen bli kul att få se ännu mer av rummet:9

Mariakoden sa...

Kul att få piffa!!!
Det är det roligaste av allt!!
Kram!

tina sa...

Vad snyggt , och jättefina gardiner!!Ska bli kul att se resten sen :) :) Skönt att det är fredag.. och att ni får hem pappa/maken !!! Ha en fin fredag och helg!!
Kramar / Tina :)

maria sa...

Snyggt!!!

Skönt att få alla samlade igen?! Det förstår jag... Hoppas ni får en skön helg!

vildängel sa...

Ujuj, det lät väldigt skrikigt med gult tak och grönrandiga tapeter - förstår verkligen om det var läge för renovering. :)

TiniTott sa...

Blev supersnyggt! Vad fiffigt att göra gardiner av löpare. Trevlig helg!

Mariakoden sa...

Kom igen!!!
Nu vill jag göra en analys!!!!
Fram med kylen!!!

Sofie sa...

Jättefint! Fräscha färger :) Passar verkligen till ett pojkrum.

Kram, Sofie.