onsdag 6 juni 2007

Nationaldagsfirande och hingstutsläpp


Vilka underbara dagar jag har haft. I går var jag och barnen och syrran och hennes familj och tittade på när studenterna kom till den stora balen i snygga bilar. Jag har två syskonbarn som tar studenten och en av dem var på balen med sin tjej. Oj, så fina de var. Bilder på det kommer lite senare. Efter det åkte vi i samlad trupp hem till oss och åt en sen middag.I dag var familjen på hingstutsläpp i Bonäset. Vilket skådespel och granna hästar.Hingstarna gör upp om vem som ska vara ledaren under sommarbetet och i bland small det ordentligt när de sparkade mot varandra. Jag hörde en tjej berätta om att det nu bara är 1 och 2 åringar som är där för att det blir för våldsamt med de äldre hingstarna. En gång bröt en hingst benet. Usch..
På allt detta så har vi högsommar väder och det är så LJUVLIGT;HÄRLIGT;UNDERBART och alla andra fina ord som finns..En liten sväng till Badhusparken för att äta lunch i gräset och titta på firandet där. Nu är vi hemma en stund och förbereder middagen som också kommer att avnjutas i Badhusparken. Vi ska dit och lyssna på Jimmy Jansson ,Sebastian och Storstryk i kväll. Fun,fun,fun!!! De kommer att hoppborg för barnen och andra barnvänliga saker. Det är sånt här jag saknar under hela den kalla vintern här uppe.
Jag älskar livemusik. I bland spelar det ingen roll om jag inte gillar artisten på skiva. Live är speciellt. Ha det underbart allihop :)

9 kommentarer:

Lisa sa...

vilken härlig dag ni verkar ha haft/har! Är såå lessen att vi missade hingstutsläppet:( då är det sommar! vi hade tänkt oss till badhusparken ikväll men jag börjar jobba så tidigt och det blir en tidig morgon för tjejerna med så vi hoppar över det..det blir en myskväll med film istället...men jag hoppas ER kväll blir kanon och säja vad man vill om artisterna, de har i allafall trall-vänliga låtar att sjunga med i! ha det jättebra!

Karin sa...

Du låter så glad och som att dagen varit toppen. Ja, att bo i norr är inte kul på vintern. Men sommaren i norr-aaaahhh! Kan det bli bättre?

Mariakoden sa...

Ja just ja...var ju inne här tidigare å skulle kommenter men så hamna jag på dina länkar å på Storstryks sida.....så kan det gå...man klickar på länkar å till slut vet man inte var man var från början!
Sitter o lyssnar på Bo Kasper på teve...orkar inte se, bara lyssnar å kollar bloggar samtidigt!
Smart va?!

Vicke sa...

Låter som en helt underbar nationaldag!

Lisa sa...

Ja, det är jag som kommenterat hos dej, jag har äntligen krupit fram från min sten*s*...jag länkar gärna till dej ifall det är ok? lisasbibliotek.blogg.se

Kicki sa...

Hej, tack för kommentaren! Jag kan absolut hjälpa dig med en header :) Om du mailar lite bilder och beskriver hur du vill ha det så får jag se vad jag kan göra (christina_linden@hotmail.com). Vilka härliga bilder på hingstarna förresten =) Ha det!

Stina sa...

Va härligt det låter! Fina bilder på hingstarna. Måste ha varit mäktigt att titta på. Ha en skön dag. Kram

Annika sa...

Ååå jag missade ju hingstutsläppet, jag som var sugen på att fota det..

Sextiotalsvillan sa...

Vilka härliga bilder! Har aldrig varit på något hingstutsäpp, men kan tänka mig känslan att se dem springa ut i frihet =).
Ha en fortsatt trevlig kväll! kram