onsdag 11 juli 2007

Mer om mig....


Jag har blivit ombedd av Lisa att hänga på och här får ni veta lite mer om mig..Jag skickar det vidare till Jag blommarFavoritfärg?
Vet inte riktigt men svart och grått som grundfärg är alltid återkommande,limegrönt gillar jag just nu men det växlar måste jag säga.Beror väldigt mycket på dagsform....

Vad hittar du på en regnig sommardag? Just nu handlar det om att försöka trötta ut rastlösa barn efter ändlöst regnande,på med regnstället och ut i skogen,spela Monopol, i går Leos leksaksland,se på Emil,Pippi,Emil,Pippi,måla......Har nån förslag på mer? Men sen när de yngsta sover då bloggar jag,läste ut Luftslottet som sprängdes i går,njuter av tystnaden,vilar,pratar i telefon,plockar i hop lite...

Följer du något speciellt på tv nu i sommar? Tyvärr inte.Försöker och vill se Sommartorpet men missar det ständigt och då är datorn så fantastiskt.Där kan jag se det jag missar

Favoritsommarblomma/or? Pion är så vacker

Favoritdrink? Har ingen

Favoritdoft? Rena och nytvättade kläder som har fått torka ute när det fortfarande är lite kyla i luften

Läser? Avslutade Luftslottet....i går och nästa som står på tur är "Den vita masajens dotter"

Drömresmål? Thailand står högt på önskelistan men bara jag får resa lite då och då så är jag nöjd.Alla ställen har nåt speciellt att visa upp.Egypten besöker jag däremot inte en gång till.Är trött på diarre och rädsla för den.

Hur vill du bo? Är nöjd med vårt boende som vi har det nu även om det alltid finns saker i det som jag vill förändra......bättre förvaring,tapetsering och sånt.Barnen har nära till kompisar och skola, stadskärnan är på promenadavstånd,bra grannar. Om jag skulle bo nån annanstans så skulle jag vilja prova på att bo utomlands och/eller i en nybyggd stuga vid havet med underbar natur runt hörnet och fåglar kvittrandes på morgnarna. Naturligtvis är det alltid perfekt väder i det huset.När det regnar så sitter jag inne och läser böcker,lyssnar på musik och lugnt och stilla skådar ut över det välstädade hemmet och min älskade familj som också är sysselsatta med egna intressen :-)

8 kommentarer:

Victoria sa...

Tips på sysselsättning för småbarn:
-Köp mängder med pennor, färgglada papper, mönstersaxar, glitterlim, mönsterstansar (Ö&B är billigast 14:50, RIMA tar 47 spänn...)

Dollarstore har glitterlim och en massa annat småkrafs...

Vatten: Släng dem i badkaret! Funkar alltid, åsså bubblor i också, och en massa kannor, muggar, byttor.

Lisa/lisasbibliotek.blogg.se sa...

Tyckte jag kommententerade här nyss?? Hmm, i alla fall var det härligt att läsa din lista! Ha det gott, vännen!

Karin sa...

Fin läsning! Känner igen mig i dig.

tess sa...

Tips vad man kan göra en regnig sommardag lera (väldigt poppis här), läsa (barbapapa kan vi alla utantill:)), badis (alltid kul att plaska) grejja med pärlor. Leos lekland är ju verkligen toppen dit ska vi absolut åka någon fler gång i sommar (dottern pratar om det dagligen)
Å känner så igen mig på det du skriver om Egypten, dit längtar jag inte tillbaka.

Maria-Jag blommar sa...

Roligt att läsa mer om dig! Jag antar utmaningen men den kommer en annan dag...

eva sa...

Inte till Egypten mer...hihi...har hört att de har en fin bantningskur där...Skulle kanske ta mig en tripp dit !
Nu tar jag lite semester, så ha en fortsatt trevlig sommar !
JÄTTEKRAM EVA

Barbro sa...

Känner igen det där med läsande och Monopol... ja, det gäller att ha bra fantasi när man har barn!! Är inne och stjäl lite tid för att hälsa på mina vänner i bloggvärlden... hoppas du har det bra! kram

Mariakoden sa...

Hoppas du har det bra!! Själv städar jag i det vackra vädret!! ALLT i arkivskåpet ligger utspritt i köket så jag har lixom inget val!!! Nu ska barnen utfodras!!! Ha det bra å kolla in Lena N-F!! Hon är BÄST! Det finns en cd bok med henne som jag ska kolla om bibblan har!!
Kram på dig!!!