lördag 14 juli 2007

Många länkar blir det


Lördag och loppis och i dag var det riktigt roligt och mycket folk. Två Cult design krukor,en ljusstake i typ luffarteknik,två dekorationsbollar i grått och en fin nysilverskål som behöver en rejäl upputsning,men det gör jag så gärna eftersom den kostade 2,50 blev dagens inköp.
Min svarta form från Katarina K har jag hämtat och den är så snygg. Just nu förvaras sallad i den men den kan användas som ugnsform också och jag tror inte att användningsområden kommer att saknas. Den stora höga rostfria lyktan från Keramix och den svarta krukan från Hemtex på bordet som är ett tidigare loppisfynd för 20:- för ett par veckor sedan köpte jag tidigare under veckan.De stora vita frukostmuggarna och geting och flugfångaren är från Indiska.
En bra dag där jag och tre av barnen även var på Krokodil och fikade och lyssnade på musik.Jag gillar verkligen det stället och ser fram emot Krokodiltorget som anordnas under PDOL med olika artister,däribland Euskefeurat och Lennart Jäkhel med band som uppträder på torsdagen och som jag vill se och höra. Ronny Eriksson med fru Ulla driver kulturkafeét Krokodil.
I dag har vi haft sol och det var hur skönt som helst efter regn i hur många dagar som helst. Min nedräkning för semestern har börjat och jag har bara ett pass kvar på söndag natt och är sen ledig i hela fyra veckor :-)
Hoppas att ni får en bra natt för nu är det bara här det lyser som min svåger skämtsamt sa när gästerna blev kvar för länge :-)

7 kommentarer:

Mariakoden sa...

Det GÅR INTE att hålla sig från bloggvärlden...... Vad snygg burk från Katarina K!!!!=O Vad är det för rött mönstrat bakom??? Det ser spännande ut!!! Hm......... Sov gott!! Kram å gonatt!!!

TiniTott sa...

Vilka härliga fynd du gjort! Själv ska jag på auktion imorgon söndag, kan alltid hoppas man hittar något skoj att ta med sig hem =)

Mariakoden sa...

aha...Hemtex....Måste nog dit nån dag... Ojo....kolla klockan...Still wäjkii-wäikii... Men snart ska jag sova....

Lallis sa...

Vilka snygga saker!!
Kram Lallis

Lallis sa...

Hej igen:)
Mina barn är 17(snart), 10, 4 och 2(snart). Det är ganska så häftigt ´när barnen är så utspridda i åldrarna, men såklart har ju det sina nackdelar med.. Svårt att hitt apå ngt som är kul för hela familjen.. *ler*
Ha en fin söndag.
Kram Lallis

Kix sa...

Så många fina saker du hittade. Jag gilalde speciellt den första bilden, så fint!

Helen sa...

Underbart med Cult Design:) Ha det bra.