lördag 15 september 2007

Mys och ljus



Jag är så trött i dag och har inte gjort många knop.Jag brukar bli rastlös men i dag har jag klarat mig :-)..Äldsta sonen har varit uppe i natt i ett anfall av magsjuka.Han mår bättre nu och det är skönt.Det blåser och regnar ute och då är det ju så mysigt att få vara inne i värmen.Nu är det Barnen i Bullerbyn som gäller för yngsta barnen ,dator för mig och äldsta barnen och jag har haft så kul och har hittat till så många fina bloggar.Jag har köpt ett skålset med tre skålar nu under sommaren som jag gillar så mycket.Svart utsida och turkos insida.Jättefint.Betongljusstaken är också köpt på loppis i sommar.Det är plats för nio ljus.Duken vet jag inte riktigt vad jag tycker om men den får vara där.Färgerna passar så bra.Ha en bra lördag.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar både skålsetet óch betongljsstaken eller vad det heter. Kanonsnyggt!

Anonym sa...

Hallå igen, det var ett tag sen sist. Ny dator minsann, kul. Rocken är hur kult som helst. Cool även när den hänger där. Fina saker du köpt, gillar betongljusstaken skarpt. Magsjuka är bara så hemskt, avskyr att kräkas, hoppas ni andra slipper det, kram

hem ljuva hem- helena sa...

Hej! Va kul att du har hittat in hos mig på min blogg! (-:
Och kul med ännu en Pitebo!!
Kram Helena

Anonym sa...

Hej där!!! Mysigt att sitta inne å kura när det blåser och regnar...då kan man sitta vid datorn med gott samvete =) Jättefint skålset och betongljusstake....Kikar in här snart igen !!
Kram!

Anonym sa...

WoW din rock var helt underbar, fräck och glad! Tycker den är snygg som den är...riktigt fint att bara ha den hängande framme.

Kul att du vill fortsätta läsa min blogg...har sänt dig en inbjudan. Har oxå länkat till din fina blogg, är det ok? Annars är det bara att hojta! kram/ruffa

Anonym sa...

Hej vännen! Kul att äntligen få se din fina rock! Men varför sy en väska? Kan du inte sy om den till en klänning? Men smala axelband som i ett linne eller så?...det kanske räcker till en väska ändå? Tycker det vore synd att inte ha den som klänning..den var ju helt underbar! Hoppas förresten att ni andra i familjen klarar er från "kräkeriet"...det är aldrig kul...Kram på dej!

Maria sa...

Mys och ljus passar på hösten!!

Anonym sa...

Läckert tyg i rocken!
Hoppas att ingen mer i familjen blir sjuk.. USCH för kräksjuka!
De tre skålarna är jättesnygga.. hade du hittat dem på loppis också?
KRAM!

Anonym sa...

Så bra om jag blir smittad av lite magsjuka....Älskar att ha magsjuka!!!
Det är sååå mysigt!!!!
(Åsså känner man sig så smal efteråt...haha....)
Ha det bra!!
Ses snart...Kram!

Stina sa...

Vad fint du hittat. Jag älskar ljus. Kram

Lallis sa...

Vilka fina ljuslyktor:)
Mvh Lallis

Anonym sa...

Betongljusstaken var riktigt fräck!