måndag 5 november 2007

Affischer och över 10 000 !! besökareJag kan knappt fatta att jag har haft över 10 000 besökare sen jag startade i april på den här bloggen.Tackar alla allra ödmjukast för att ni tittar in här :-)

Jag letar efter nån häftig affisch att sätta upp i äldsta sonens rum.Dessa hittade jag på Allposters.com.Den med bullterriern skulle passa i hans rum.Hans älsklingsfärg är röd.Är det någon som vet om nån annan sida med affischer? Jag har sett en så läcker affisch med röd bakgrund och en hand som pekar inåt mot den som tittar.Tror att handen är kostymklädd.Svart alltså.Jag vet inte om jag har sett den affischen på nån blogg eller i nån inredningstidning.Det jag minns är att den personen hade många häftiga affischer i sitt hem.Nån som vet nåt?Sov gott :-)
Uppdaterin;Jag hittade den översta bilden och den skulle passa perfekt."Lycka att få kalla dig för min......".Den hittade jag här

11 kommentarer:

mamamekko sa...

Ja de känns lite bättre idag, vet ju att om max tre veckor är bebis här... Idag åker sambon upp till sthlm, skulle det sätta igång får vi hoppas bara han hinner hem... Det är lite därför ja haft panik innan.
Gud vilka snygga planscher du hittat! Gillar mycket!
Mvh Mamamekko

mamamekko sa...

Grattis till 10000 besök förresten, inte dåligt!

Vill ha en freecounter =) sa...

Grattis!
Kan du hjälpa mig hur jag sätter in en freecounter? Hjäääälp!!

Kram ingela be

Victoria sa...

Kostymklädda handtavlan finns i senaste Family Living, i ett reportage hemma hos... öh... nån.

Malin sa...

Tjenis! De där två vaserna har jag köpt på ICA här i vår lilla håla. :) Kostade bara 39 & 49 kr. Jag slog till på momangen. :) Vad fräckt med Bullterriern, slå till på den, den är redit cool. :D Tack för kommentarerna på bloggen.

Kram på´rej! :)

Maria sa...

Den översta tavlan var fin! Jag kollade in hennes sida och de var ju jätteläckra! Men jag hittade inga priser...

Syrrans brorsa sa...

Ok here it comes, och förresten fin blogg du har.
Hälsn Sommarmoln

syrrans brorsa sa...

men krångligt att lämna ett inlägg

syrrans brorsa sa...

www.sommarmoln.blogg.se

Morrhoppa sa...

Du kanske tänker på affischen som bloggaren hoom.sthlm har en bild på? Finns bilder upplagda på StyleRoom http://www.styleroom.se/album/71. Bild finns även här: http://roomservice.blogg.se/1193732145_titta_in_till_style_r.html#comment

Kristina - Kix Inredningskoll sa...

Allposters har ju hur mycket som helst. Jag blev sittandes där igår jättelänge och blev sugen på lite nytt på väggarna.